Barzabel, Marsin demoni, ja kuinka tämä henki voi auttaa sinua


 

 

 

 

 

 

 


 

Barzabel, Marsin demonia, kuvataan H. C Agrippan kolmessa okkulttisen filosofian kirjassa. Tämä on Marsin planetaarinen talisman.

 

Barzabel, Marsin demonia, kuvataan kahdessa kirjassa: Kolme okkulttisen filosofian kirjaa (H. C Agrippa) ja Kultainen aamunkoitto. Noissa kirjoissa ei kuitenkaan ole hyviä kuvauksia Barzabelista.

Mutta on hyvä kuvaus Marsin planeettatalismanista Magusissa, jonka on kirjoittanut Francis Barrett:

“Kolmas taulukko numeroineen kuuluu Mars-planeetalle. Tämä numeroneliö koostuu 5 rivistä ja 5 sarakkeesta. Marsin neliössä on 25 eri numeroa. Kaikkien lukujen summa on 325.

Ja Marsin numerotaulukossa ovat henkien jumalalliset nimet: älykkään hengen nimi ja demonin nimi. Marsin ja hänen henkiensä hahmot saadaan Marsin numeerisesta neliöstä.

Nämä jumalalliset nimet ja hengelliset tunnukset (kun Mars on hyvin sijoitettu taivaalle) ja jos ne on kaiverrettu rautalevyyn tai miekaan, ne tekevät miehestä voimakkaan sodassa, tuomiossa ja rukouksessa ja pelottavan vihollisilleen ja voittaneen heistä.

Ja jos nämä henkinimet kaiverretaan Correola-kiveen, ne lopettavat verenvuodon ja kuukautiset.

Mutta jos nämä henkinimet on kaiverrettu (kun Mars on huonossa taivaallisessa asemassa), tämä talisman estää ja estää työtä ja projekteja.

Tämä Mars-talisman myös pudottaa voimakkaat ihmisarvoista, kunnianosoituksista ja rikkauksista – se aiheuttaa eripuraa ja vihaa ihmisten ja eläinten välillä – se ajaa pois mehiläiset, kyyhkyset ja kalat – ja estää myllyjen toiminnan.

Se tekee myös taistelijat ja metsästäjät onnettomaksi – se aiheuttaa hedelmättömyyttä miehissä ja naisissa – ja vahvistaa vihollistemme kauhua ja pakottaa heidät alistumaan. ”

 

 


 

Barzabel:

kuinka tämä henki

voi auttaa sinua

 

Tämä on Marsin planetaarinen talisman, jossa on Marsin, Barzabelin ja Graphielin sinetit.

 

Sanotaan, että Barzabel opettaa sodankäyntiä ja taistelulajeja ja tekee ihmisestä erittäin menestyvän vetoomuksissa. Tämä pätee, jos Mars on hyvällä paikalla syntymäkartassasi ja myös taivaassa, kun luot Marsin planetaarisen talismanin.

Sanotaan myös, että jos Mars on huonossa asemassa syntymäkartassasi ja Marsin planeettatalismanin luomisen aikana, taikojesi tulos on huono. Sinulla on huono loppu, mutta ihmiset pelkäävät sinua.

Joten Barzabelin sinetti on vain osa Marsin planetaarista talismania. Tämä talisman on luonteeltaan astrologinen ja se on luotava, kun Mars on suorassa, kun kuu on tuliisessa merkissä tai missä tahansa muussa hyvässä merkissä, kun kuu on kasvamassa, täynnä tai laskemassa (tämä riippuu tavoitteestasi).

Tämä talisman on myös kuin kaksiteräinen miekka, koska se voi antaa sinulle voimaa tai tuhota sinut. Mutta tapahtuipa sinulle mitä tahansa, vihollisesi pelkäävät sinua, koska Barzabel opettaa edistyksellistä suojataikkaa.

Astrologinen syntymäkarttasi määrittelee sinut, koska se on kartta psykologisesta koostumuksestasi.

 

 


 

Barzabel opettaa

maagista sodankäyntiä

 

Barzabel opettaa tätä:

kuinka tehdä taikuutta kuolleiden sotilaiden kanssa

kuinka tehdä taikuutta korkeamman tason henkien kanssa (kenraalit ja marsalkat)

kuinka peruuttaa kuolleiden sotilaiden maaginen tehtävä

suojataika Algol (Medusa)

 

 


 

Demon Barzabel:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Barzabel on Marsin demoni. Geburaa hallitsee planeetta Mars.

 

Käytän Geburahin vastaavuuksia loitsuissani Barzabelin kanssa:

Hallitseva planeetta: Mars

Päivä: Tiistai

Astrologinen tunti: Mars

Alttarikankaan väri: punainen

Kynttilät: punaiset, mustat tai valkoiset (käytä valkoisia kynttilöitä, jos et saa punaisia ​​tai mustia kynttilöitä)

Numero taikuudessa: 5 (esimerkiksi 5 kynttilää)

Metalli: rauta (käytä vasaraa tai teräskolikoita, koska teräs sisältää rautaa)

Yrtti/kasvi: tupakka

Paras päivä tehdä taikuutta Barzabel kanssa on tiistai. Voit hienosäätää taikuuttasi tekemällä sen Marsin astrologisen tunnin aikana.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.