Barzabel, Mars dæmon, og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Barzabel, Mars dæmon, er beskrevet i The three books of Occult philosophy af H. C Agrippa. Dette er den planetariske talisman fra Mars.

 

Barzabel, Mars dæmon, er beskrevet i to bøger: De tre bøger om okkult filosofi (H. C Agrippa) og Det Gyldne Daggry. Der er dog ingen gode beskrivelser af Barzabel i disse bøger.

Men der er en god beskrivelse af den planetariske talisman fra Mars i Magus af Francis Barrett:

“Det tredje bord tilhører Mars, som er lavet af et kvadrat på fem, der indeholder femogtyve tal, og af disse, i hver side og diameter, fem, hvilket gør femogtres, og summen af ​​alle er tre hundrede og femogtyve.

Og der er guddommelige navne over det med en intelligens til det gode og en ånd til det onde, og ud af det trækkes Mars og hans ånders karakterer.

Disse, med Mars heldig, bliver indgraveret på en jernplade eller sværd, gør en mand potent i krig og dom og bønner, og forfærdelig for sine fjender og sejrende over dem.

Og hvis den er indgraveret på stenen correola, stopper den blodet og menstruationerne.

Men hvis det bliver indgraveret, når Mars er dårligt placeret, på en plade af rødt messing, hindrer og blokerer det bygninger – det kaster de magtfulde fra værdighed, ære og rigdom – forårsager splid og had blandt mennesker og dyr – driver bier væk, duer og fisk – og forhindrer møllerne i at virke, dvs. binder dem.

Det gør ligeledes krigere og jægere uheldige – forårsager goldhed hos mænd og kvinder – og rammer vore fjender skræk og tvinger dem til at underkaste sig.”

 

 


 

Barzabel og hvordan han

kan hjælpe dig

 

Dette er den planetariske talisman fra Mars med seglerne fra Mars, Barzabel og Graphiel.

 

Det siges, at Barzabel underviser i krigsførelse og kampsport og gør en meget succesfuld i andragender. Dette er sandt, hvis Mars er godt placeret på dit fødselshoroskop og også på himlen, når du skaber den planetariske talisman af Mars.

Det siges også, at hvis Mars er i en dårlig position på dit fødselshoroskop og under skabelsen af ​​den planetariske talisman af Mars, vil resultatet af din magi være dårligt. Du vil få en dårlig slutning, men du vil blive frygtet af folk.

Så Barzabels segl er kun en del af Mars’ planetariske talisman. Denne talisman er astrologisk af natur og skal skabes, når Mars er direkte, når månen er i et brændende tegn eller ethvert andet godt tegn, når månen er ved at vokse, fuld eller aftagende (dette afhænger af dit mål).

Denne talisman er også som et tveægget sværd, fordi det kan styrke dig eller ødelægge dig. Men hvad end der sker med dig, vil dine fjender frygte dig, fordi Barzabel underviser i avanceret beskyttelsesmagi.

 

 


 

Barzabel underviser

i magisk krigsførelse

 

Barzabel lærer dette:

hvordan man laver forskellige typer magi med de døde soldater

hvordan man laver magi med døde generaler

hvordan man vender en besværgelse og annullerer en død soldats mission

beskyttelsesmagi med Algol (Medusa)

 

 


 

Demon Barzabel:

den bedste tid til magi

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Barzabel er Mars dæmon. Geburah er styret af planeten Mars.

 

Jeg bruger Geburahs korrespondancer i mine besværgelser med Barzabel:

Herskende planet: Mars

Dag: tirsdag

Astrologisk time: Mars

Alterdug farve: rød

Stearinlys: røde, sorte eller hvide (brug hvide lys, hvis du ikke kan få røde eller sorte lys)

Tal i magi: 5 (f.eks. 5 stearinlys)

Metal: jern (brug en hammer eller stålmønter, fordi stål indeholder jern)

Urt/plante: tobak

Den bedste dag at trylle med Barzabel er tirsdag. Du kan finjustere din magi ved at gøre det i den astrologiske time på Mars.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.