Noituus liikemiehille: yksinkertainen hätäloitsu demoni Bunen kanssa


 

Demon Bune kuvataan Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Liikemiesten noituudella on nykyään valtava kysyntä. Asiakkainani on useita liikemiehiä, koska asiakkaani ja heidän yrityksensä kamppailevat selviytyäkseen. Tietenkin nämä miehet ovat täysin uusia noituuden suhteen.

Varsinkin lokakuu 2022 oli tuhoisa kuukausi ja voitot olivat erittäin alhaiset. Tämä liittyy Euroopan energiakriisiin, ja nyt massoilla ei ole rahaa ja yritykset kuolevat.

Jos myös yrityksesi on kuolemassa, on vain yksi asia: muuta liiketoimintastrategiasi B2B:ksi. Ennen kuin korona iski maailmaan, minulla oli paljon asiakkaita Yhdysvalloista.

Nyt minulla on ehkä kaksi asiakasta puolen vuoden sisällä Yhdysvalloista. Mutta nämä miehet ovat rikkaita ja heillä on helposti varaa palveluihini. He haluavat hyvin erityisiä palveluita.

Nyt minulla on asiakkainani liikemiehet ja kaikki ovat miehiä. Minulla on harvoin naisasiakkaita ja verkkosivustoni on tarkoitettu vain miehille.

Jos saan naisasiakkaan palata luokseni, hänellä oli miljonäärikokoinen yritys ja hän muuttaa sen B2B-malliksi ja tarvitsee ohjausta.

Minua pyydetään usein opettamaan yksinkertainen hätäraharituaali Goetian demonien kanssa. Tämän päivän viesti auttaa liikemiestä toteuttamaan hätäloitsun.

 

 


 

Noituus liikemiehille:

demon Bune

 

Demon Bune kuvataan Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Bune tai joskus myös nimellä Bime, on Goetian 26. henki. Hänet luokitellaan herttuaksi. Bune esiintyy lohikäärmeen muodossa, jolla on kolme päätä.

Hänen ensimmäinen päänsä on koiran pää, toinen kuin Gryphonin pää ja kolmas miehen pää. Bune puhuu korkealla ja rauhallisella äänellä.

Tämä henki muuttaa kuolleiden ihmisten henkien paikan ja saa henget kerääntymään haudallesi.

Bune tekee ihmisistä rikkaita ja viisaita. Hän on luotettava ja antaa oikeita vastauksia vaatimuksiisi. Bune komentaa 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 

Voit kutsua demoni Bunen yhdessä Luciferin kanssa. Bune on erittäin avulias henki, mutta hän ei ole tarpeeksi voimakas taistelemaan korkeaa inflaatiota vastaan. Lucifer ei ole tarpeeksi voimakas taistelemaan korkeaa inflaatiota vastaan.

Lucifer ja Bune voivat auttaa sinua muuttamaan liiketoimintastrategiasi B2B:ksi. Ei ole väliä kuinka paljon rahaa ansaitsit aiemmin: 10 000 USD tai 25 000 USD kuukaudessa.

Nyt et voi ansaita näin paljon rahaa, ellet muuta liiketoimintastrategiaasi!

 

 


 

Noituus liikemiehille:

demon Lucifer

 

Demon Lucifer on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Lucifer on paholainen ja kaikki demonit tottelevat häntä. Tämä demoni on Helvetin keisari ja yleinen rahajumala. Luciferilla on useita sinettejä, mutta tämä on suosikkini. Käytän vain tätä sinettiä kaikessa noituudessani.

Demoneja ei tarvitse pelätä, koska ne ovat erittäin hyödyllisiä ihmisille hyvinä talousaikoina: ne rikastavat liikemiehiä nopeasti.

Talouden huonoina aikoina demonit auttavat muuttamaan liiketoimintastrategian B2B-muotoon.

 

 


 

Noituus liikemiehille:

kirjeesi paholaiselle

 

Sinun on kirjoitettava lyhyt kirje Luciferille ja Buneen. Sinun tulee selittää liiketoimintasi tilanne molemmille demoneille ja pyytää demoneja auttamaan sinua muuttamaan strategiasi B2B:ksi.

Tässä on mitä voit kirjoittaa vetoomuksessasi. On aina suositeltavaa, että kuvailet yrityksesi ongelmat oikein vetoomuksessasi.

Rakkaat demonit,

Olen liikemies. Tuskin pystyn tekemään voittoa. Auta minua muuttamaan liiketoimintastrategiani B2B:ksi. Tarvitsen rikkaita asiakkaita, joilla on varaa tuotteilleni ja palveluilleni, tai ketään, jolla on rahaa ostaa minulta.

Haluan tulla suuren kaliiperin päämyyjäksi ja myydä pienemmille liikkeille (tai haluan laajentaa yritystäni ja tehdä siitä kansainvälisen yrityksen).

Pienemmät kaupat voivat myydä massoille ja se on heidän ongelmansa, jos massoilla ei ole rahaa.

Pyydän sinua korjaamaan yritykseni ja antamaan minulle mahdollisimman paljon rahaa. Siirrä minut rikkaiden asiakkaiden joukkoon ja auta minua luomaan hyödyllisiä liikesuhteita.

Auta minua harjoittamaan erittäin kannattavaa liiketoimintaa siirtämällä minut yhä lähemmäksi rikkaita asiakkaita. Pyydän sinua myös suojelemaan voittojani. Kiitos!

Allekirjoitus

 

 


 

Noituus liikemiehille:

rituaali

 

Suoritan useita rituaaleja ennen kuin aloitan suojapiirini luomisen. Mutta demonit ymmärtävät hätätarpeita ja ymmärtävät, ettei sinulla ole aikaa opetella kaikkia noita monimutkaisia ​​rituaaleja.

Järjestä huoneeseen pieni pöytä ja aseta pöydälle ruokaa ja juomaa. Ruoat ja juomat ovat Luciferille ja Buneen. Aseta myös kaksi kynttilää pöydälle. Yksi kynttilä Luciferille ja yksi kynttilä Buneen.

Voit päällystää kynttilät auringonkukkaöljyllä ja peittää kanelilla. Kanelia käytetään laajalti noituudessa voittoa houkuttelemaan yritykselle.

Kävele 3 kertaa myötäpäivään pöydän ympäri ja muodosta kuvitteellinen maapallo itsesi ympärille. Kuvittele, että sinua suojaa lasipallo, eikä mikään ulkoinen voima voi tavoittaa sinua.

Katso molempien demonien merkkiä 2 tai 3 minuuttia. Kutsu demonit ja kutsu heidät syömään ja juomaan.

Sinun tulisi lukea kirjeesi demoneille ja pyytää heitä ohjaamaan yritystäsi kohti enemmän voittoa. Ehdotan myös, että poltetaan vetoomus metallipannussa ja kerätään sitten jäähtynyt tuhka.

Kun olet suorittanut rituaalin, tuhkat voidaan haudata puun alle metsään. Voit syödä ruoan parin tunnin kuluttua. Voit myös juoda niitä juomia, jotka olit järjestänyt Luciferille ja Buneen. Demonit eivät ole myrkyllisiä.

Ennen kuin lopetat rituaalisi, on kohteliasta kiittää Luciferia ja Bunea ja antaa heidän lähteä. Kävele vastapäivään vain kerran ja kuvittele, että lasipallo on kadonnut.

Joten, olen kuvannut yksinkertaisen seremonian Luciferin ja Bunen kanssa liikemiehille.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.