Nekromanttinen magia: kuinka valmistaa henkiviestintäöljyä


 

Nekromanttinen taika on erittäin voimakas.
Nekromanttinen taika on erittäin voimakas.

 

Nekromanttinen magia on erittäin voimakas. Kaksi Goetia-demonia ovat upeita mentoreita nekromantian ja nekromanttisen magian alalla.

Nämä kaksi demonia ovat Bune ja Murmur. Voit kutsua nämä kaksi demonia yhdessä kuolleiden kanssa, koska molemmat demonit ovat peräisin Harab Serapelin Qliphasta.

Henkiviestintäöljy nekromanttiseen taikuuteen on erittäin helppo valmistaa ja sen luovutti minulle Bune.

Tarvitset:

pieni lasiastia, jossa on kierrekansi

kahvikuppi oliiviöljyä

laakerinlehti (3 tai 4 lehteä)

tupakka (1/2 savukkeesta)

pari palaa kuivattua omenaa

timjamia (1/2 tl)

koiruoho (1 tl)

laventeli (1/2 tl)

1 ruokalusikallinen hautausmaata

Öljyä ei tarvitse keittää. Sulje vain astia ja säilytä öljy pimeässä ja viileässä paikassa.

 

 


 

Nekromanttinen magia:

mitä hautausmaan likaa

kannattaa käyttää?

 

Ihmiset ovat kysyneet minulta, voivatko he käyttää minkä tahansa tyyppistä hautausmaata. Vastaan: EI. On erittäin vaarallista pelata noituutta hautausmaan lian avulla. Astraalitasolla kuolleiden henget ovat todellisia olentoja.

Jos noutat haudan likaa satunnaisesta haudasta, riskit käsitellä henkisesti epävakaa kokonaisuus tai vielä pahempaa: joku erittäin paha.

Poimi hautalikaa sukulaisiltasi: äidiltä, ​​isältä, isoisältä, isoäidiltä, ​​aviomieheltä, vaimolta, siskolta tai veljeltä.

Nämä olennot eivät koskaan vahingoita sinua tai lemmikkejäsi, ja lisäksi ne auttavat sinua niin paljon kuin mahdollista. Kuvaamaani öljyä käytetään taikuudessa kommunikoimaan kuolleiden kanssa.

Voit käyttää tätä öljyä, kun tarvitset rahaa tai suojaa tai jos kaipaat kuolleita sukulaisiasi ja haluat kutsua heidät rituaaliin. Kuolleilla on valtavat voimat vaikuttaa elämäämme positiivisella tavalla, kun tarvitsemme kiireellistä apua.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.