Liiketoiminta tänään: välttämättömät raharituaalit yrityksellesi


 

Demon Bune on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä. Bune on paras rahademoni yrityksellesi.

 

Liiketoiminta tänään on nykyään hankalaa. Tässä postauksessa haluan jakaa hyviä tapoja houkutella rahaa yritykseen. Nämä menetelmät ovat hyviä ja niitä voidaan soveltaa pieniin yrityksiin ja myös suuriin yrityksiin.

Onko mahdollista tehdä rahaloitsuja pankeille? Kyllä, tietysti se on mahdollista. Mutta ongelma on tämän päivän huono taloudellinen tilanne maailmassa. Pankit lainaavat rahaa ihmisille ja liikemiehille.

Monet yritykset ovat nykyään erittäin huonossa taloudellisessa tilanteessa eivätkä pysty maksamaan takaisin velkojaan pankeille. Monet kodin omistajat kohtaavat samoja ongelmia.

Taloudellista taikuutta on tehtävä koko ajan taloudellisen vahingon korjaamiseksi. Yksi rahaloitsu ei voi korjata kaikkia näitä taloudellisia ongelmia.

Tämä viesti on yhteenveto kaikista mahdollisista rahaloitsuista, joilla voit tuoda voittoa yrityksellesi.

 

 


 

Liiketoiminta tänään:

käytä magneetteja ja neuloja

rahaloitsuissa

 

Käytä magneetteja rahaloitsuissa. Magneetit auttavat houkuttelemaan rahaa. Aseta kultakolikko pienen kupin pohjalle. Aseta magneetti kultakolikon pinnalle.

Kutsu Lucifer ja Bune. Lue pyyntösi demoneille ja pyydä heitä tuomaan sinulle voittoa. Kiinnitä 20 tai 30 neulaa magneettiin.

Kun kiinnität neulan, sano: “Tuot lisääntyvät, velat vähenevät!” Jauhe tämä kolikon, magneetin ja neulojen järjestely kanelin ja muskottipähkinän seoksella.

Taita pyyntösi ja aseta se pienen kupin alle. Voit käyttää samaa kirjettä demoneille seuraavissa rahaloitsuissasi. Jätä kuppi työpöydällesi.

Rahat tulevat näkyviin.

 

 


 

Liiketoiminta tänään:

käytä sielunsiirtoa

 

Tämän tyyppinen taikuus on voimakkain. Tekemällä tällaista taikuutta annat kuolleen ihmisen elää uudelleen käyttämällä fyysistä kehoasi.

Et ole enää sinä. Alussa sukulaisesi eivät huomaa rajuja muutoksia sinussa. Mutta sinusta tuntuu, että et ole enää oma itsesi.

Ajan myötä liikekumppanit huomaavat, että sinusta on tullut joku muu, koska ajattelet hyvin oudolla tavalla. Kysy itseltäsi: “Kuka ei olisi koskaan ollut huolissaan rahasta?”

Vastaukseni oli: “Suojelijattareni (kuollut nainen) oli erittäin rikas nainen, eikä hän koskaan ollut huolissaan rahasta.”

Kutsu Lucifer, Belial, Murmur, Bune ja Lucifuge Rofocale. Käytä 2 nukkea tähän taikuuteen. Yksi nukke edustaa sinua ja toinen nukke edustaa kuollutta suojelijaasi tai suojelijaa.

Kutsu kuollut henkilö Goetiasta kotoisin olevan demoni Murmur avulla. Selitä kuolleelle, että annat fyysisen kehosi kuolleelle ja kuolleet nauttivat elämästä jälleen käyttämällä kehoasi.

Yhdistä nuket toisiinsa ja sido ne nauhalla. Kääri demoniset sinetit nukkien ympärille. Tämä taika on erittäin voimakas!

Kaikki rahahuoli lakkaa kahden kuukauden kuluttua. Tunnet olosi erittäin rikkaaksi etkä ole kosketuksissa yrityksesi tilanteen todellisuuteen. Liiketoiminnan tappiot eivät enää huolehdi sinua.

No, massoilla ei ole nykyään rahaa, enkä voi sille mitään. Olen hyvin onnellinen nainen, koska olen joku muu tänään. Tätä taikuutta kutsutaan sielunsiirroksi.

Missä on oma sieluni? en edes tiedä. Luulen, että demonit heittivät pois oman sieluni, koska sielullani ei ollut sietokykyä kestää tätä myrskyisää aikaa.

Outointa on tämä: ympäristöni alkoi muuttua nopeasti. Vanhat kontaktini vain katosivat ja yrityselämääni tuli uudenlaisia ​​ihmisiä.

Keitä nämä ihmiset ovat? Liikemiehet. Joskus ajattelen, että olen edelleen oma itseni, mutta sitten ymmärrän, että kuollut nainen omistaa ruumiini ja elää nyt minun kauttani.

Elämäni on muuttunut niin paljon!

 

 


 

Liiketoiminta tänään:

käytä hunajaa

 

Käytä hunajaa rahaloitsuissasi, koska hunaja on tahmeaa ja houkuttelee voittoja. Sinun täytyy piirtää rakennus. Rakennus edustaa yritystäsi.

Voit käyttää vertasi ja hiuksiasi henkilökohtaisena allekirjoituksena. Levitä pisara vertasi piirustukseen. Levitä hunajaa paperipiirustukseen ja kiinnitä yksi olki hiuksistasi.

Jauhe makea rakennus kanelin ja muskottipähkinän seoksella. Sinun on kirjoitettava loitsu, joka kuvaa haluamaasi taloudellista voittoa.

Lue loitsu 3 kertaa paperipiirroksen päällä ja pyydä demoni Bunea tuomaan voittoa yrityksellesi.

 

 


 

Liiketoiminta tänään:

käytä valkaisuainetta

 

Kuvaile nykyistä huonoa tilannetta pienelle paperille. Voit kirjoittaa esimerkiksi tämän:

En voi tienata edes 4000 USD kuukaudessa nyt

Olen hyvin huolissani

En pysty nukkumaan ollenkaan

Selitä demoni Buneen, että haluat kumota nämä väitteet, koska haluat paremman taloudellisen todellisuuden (kuten ennen koronaa).

Lue nämä lausunnot Buneen. Pyydä demonia auttamaan sinua muuttamaan liiketoimintastrategiasi B2B-strategiaksi. Leikkaa tämä paperi saksilla ja laita pienet paperinpalat lasipurkkiin.

Kaada valkaisuaine ja sulje purkki. Liiketoimintastrategian muuttaminen B2B-strategiaksi vie aikaa, ja loitsu auttaa sinua. Voit käyttää samaa purkkia seuraavan loitsun aikana.

Kaada vain lisää valkaisuainetta aina, kun lisäät lisää paperia purkkiin. Kiitä Bunea ja anna demonin lähteä. Toki on myös muita menetelmiä, mutta noituus kuolleiden kanssa on tehokkain.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.