Hekseri for forretningsmænd: en simpel nødbesværgelse med dæmonen Bune


 

 

 

 

 

 


 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Hekseri for forretningsmænd er i enorm efterspørgsel i dag. Jeg har flere forretningsmænd, da mine kunder og deres virksomheder kæmper for at overleve. Selvfølgelig er disse mænd helt nye til Witchcraft.

Især oktober 2022 var en katastrofal måned, og overskuddet var meget lavt. Dette har at gøre med energikrisen i Europa, og nu har masserne ingen penge, og virksomheder dør hen.

Hvis din virksomhed også er ved at dø, er der kun én ting at gøre: ændre din forretningsstrategi til B2B. Før Corona ramte verden, havde jeg masser af kunder fra USA.

Nu har jeg måske to kunder på seks måneder fra USA. Men disse mænd er rige, og de har nemt råd til mine tjenester. De vil have meget specielle tjenester.

Nu har jeg forretningsfolk som mine kunder, og alle er mænd. Jeg har sjældent kvindelige kunder, og min hjemmeside er kun for mænd.

Hvis jeg har en kvindelig kunde, der vender tilbage til mig, så havde hun en virksomhed af millionærstørrelse, og hun ændrer den til B2B-modellen og har brug for vejledning.

Jeg bliver ofte bedt om at undervise i et simpelt nødpengeritual med Goetias dæmoner. Dagens indlæg vil hjælpe en forretningsmand med at udføre en nødbegæring.

 

 


 

Hekseri for forretningsmænd:

demon Bune

 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Bune eller nogle gange også kaldet for Bime, er den 26. ånd i Goetia. Han er rangeret som en hertug. Bune optræder i form af en drage med tre hoveder.

Hans første hoved er en hunds, det andet er som en Gryphon, og det tredje hoved er en mands. Bune taler med høj og rolig stemme.

Denne ånd ændrer stedet for de døde menneskers ånder og får ånderne under hans kommando til at samle sig på din grav.

Bune gør folk rige og kloge. Han er troværdig og giver sande svar på dine krav. Bune kommanderer 30 legioner.

Kilde: Goetia

 

 

Du kan tilkalde dæmonen Bune sammen med Lucifer. Bune er en meget hjælpsom ånd, men han er ikke stærk nok til at bekæmpe den høje inflation. Lucifer er ikke stærk nok til at bekæmpe høj inflation.

Lucifer og Bune kan hjælpe dig med at ændre din forretningsstrategi til B2B. Det er lige meget, hvor mange penge du tjente tidligere: 10 000 USD eller 25 000 USD hver måned.

Nu kan du ikke tjene så mange penge, medmindre du ændrer din forretningsstrategi!

 

 


 

Hekseri for forretningsmænd:

demon Lucifer

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimoirium Verum, og dette er hans segl.

 

Lucifer er Djævelen og alle dæmoner adlyder ham. Denne dæmon er Helvedes kejser og en generel pengegud. Lucifer har flere sæler, men denne er min favorit. Jeg bruger kun dette segl i al min hekseri.

Der er ingen grund til at frygte dæmoner, fordi de er meget gavnlige for mennesker i gode økonomiske tider: de gør forretningsfolk hurtigt rige.

I dårlige økonomiske tider er dæmonerne med til at ændre forretningsstrategien til B2B.

 

 


 

Hekseri for forretningsmænd:

dit brev til djævelen

 

Du skal skrive et kort brev til Lucifer og Bune. Du bør forklare din forretningssituation for begge dæmoner og bede dæmonerne om at hjælpe dig med at ændre din strategi til B2B.

Her er, hvad du kan skrive i dit andragende. Det foreslås altid, at du beskriver dine forretningsproblemer korrekt i dit andragende.

Kære dæmoner,

Jeg er en forretningsmand. Jeg kan næsten ikke tjene noget. Hjælp mig venligst med at ændre min forretningsstrategi til B2B. Jeg har brug for rige kunder, der har råd til mine produkter og tjenester, eller nogen, der har penge til at købe hos mig.

Jeg ønsker at blive hovedsælger af en stor kaliber og sælge til mindre butikker (eller jeg vil udvide min virksomhed og gøre den til en international virksomhed).

De mindre butikker kan sælge til masserne, og det er deres problem, hvis masserne ikke har nogen penge.

Jeg beder dig reparere min virksomhed og give mig så mange penge som muligt. Flyt mig venligst ind i kredsen af ​​rige kunder og hjælp mig med at etablere nyttige forretningsforbindelser.

Hjælp mig med at få en meget profitabel forretning ved at flytte mig tættere og tættere på rige kunder. Jeg beder dig også om at beskytte min indkomst. Tak skal du have!

Underskrift

 

 


 

Hekseri for forretningsmænd:

ritualet

 

Jeg udfører flere ritualer, før jeg begynder at kaste min beskyttelseskreds. Men dæmoner forstår nødbehov, og de forstår, at du ikke har tid til at lære alle de komplekse ritualer.

Arranger et lille bord i et rum og stil lidt mad og drikkevarer på bordet. Maden og drikkevarerne er til Lucifer og Bune. Stil også to stearinlys på bordet. Et lys til Lucifer og et lys til Bune.

Du kan beklæde lysene med solsikkeolie og dække dem med kanel. Kanel er meget brugt i heksekunst med det formål at tiltrække overskud til en virksomhed.

Gå med uret 3 gange rundt om bordet og form en imaginær globus omkring dig selv. Forestil dig, at du er beskyttet af en glaskugle, og ingen ydre kraft kan nå dig.

Se på sigilene fra begge dæmoner i 2 eller 3 minutter. Tilkald dæmonerne og inviter dem til at spise og drikke.

Du bør læse dit brev til dæmonerne og bede dem om at guide din virksomhed mod mere overskud. Jeg foreslår også at brænde andragendet i en metalgryde og derefter samle den kølige aske.

Når du er færdig med ritualet, kan asken begraves under et træ i skoven. Maden kan spises op af dig efter et par timer. Du kan også drikke de drinks, du havde arrangeret for Lucifer og Bune. Dæmoner er ikke giftige.

Inden du afslutter dit ritual, er det høfligt at takke Lucifer og Bune og lade dem tage afsted. Gå kun mod uret én gang og forestil dig, at glaskuglen er forsvundet.

Så jeg har beskrevet en simpel ceremoni med Lucifer og Bune for forretningsfolk.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.