Forretning i dag: forskellige former for finansiel trolddom for virksomheder


 

 

 

 

 

 


 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl. Bune er den bedste pengedæmon for din virksomhed.

 

Forretning i dag er besværlig. I dette indlæg vil jeg dele nogle gode metoder til at tiltrække penge til en virksomhed. Disse metoder er gode, og de kan anvendes til små virksomheder og også til store virksomheder.

Er det muligt at lave pengemagi for banker? Ja, selvfølgelig er det muligt. Men problemet er nutidens dårlige økonomiske situation i verden. Banker låner penge ud til mennesker og forretningsmænd.

Mange virksomheder er i en meget dårlig økonomisk form i dag og er ikke i stand til at betale deres gæld tilbage til bankerne. Mange boligejere står over for de samme problemer.

Der vil være behov for at lave økonomisk magi hele tiden for at reparere den økonomiske skade. En besværgelse kan ikke løse alle disse økonomiske problemer.

Dette indlæg er en oversigt over alle mulige pengebesværgelser for at bringe overskud til din virksomhed.

 

 


 

Forretning i dag:

bruge magneter og nåle

i pengebesværgelser

 

Brug magneter i pengebesværgelser. Magneter hjælper med at tiltrække penge. Læg en guldmønt på bunden af ​​en lille kop. Placer magneten på overfladen af ​​guldmønten.

Tilkald Lucifer og Bune. Læs din anmodning til dæmonerne og bed dem om at bringe overskud til din virksomhed. Fastgør 20 eller 30 stifter til magneten.

Mens du sætter en nål på, så sig: “Fortjenesten stiger, gælden falder!” Pulver dette arrangement af mønt, magnet og nåle med en blanding af kanel og muskatnød.

Fold dit andragende og læg det under den lille kop. Du kan bruge det samme bogstav til dæmonerne i dine næste pengebesværgelser. Lad koppen stå på dit skrivebord.

Pengene vil dukke op.

 

 


 

Forretning i dag:

bruge sjælsoverførsel

 

Denne form for trolddom er den mest magtfulde. Ved at gøre sådan magi tillader du en død person at leve igen ved at bruge din fysiske krop.

Du vil ikke være dig længere. I starten vil dine pårørende ikke bemærke de drastiske ændringer i dig. Men du vil føle, at du ikke længere er dig selv.

Med tiden vil forretningsforbindelser bemærke, at du er blevet til en anden, fordi du tænker på meget mærkelige måder. Spørg dig selv: “Hvem har aldrig bekymret sig om penge?”

Mit svar var: “Min protektor (en død kvindes ånd) var en meget rig kvinde, og hun bekymrede sig aldrig om penge.”

Tilkald Lucifer, Belial, Murmur, Bune og Lucifuge Rofocale. Brug 2 dukker til denne magi. En dukke vil repræsentere dig, og den anden dukke vil repræsentere den døde person.

Tilkald den døde person ved hjælp af dæmon Murmur fra Goetia. Forklar den døde, at du giver din fysiske krop til de døde, og de døde vil nyde livet igen ved at bruge din krop.

Kombiner dukkerne med hinanden og bind dem med et bånd. Pak de dæmoniske sæler rundt om dukkerne. Denne magi er meget kraftfuld!

Alle bekymringer om penge stopper efter to måneder. Du vil føle dig meget rig og ikke i kontakt med virkeligheden i din forretningssituation. Forretningstab vil ikke bekymre dig længere.

Jamen, masserne har ingen penge i dag, og jeg kan ikke lade være. Jeg er en meget glad kvinde, fordi jeg er en anden i dag. Denne trolddom kaldes for sjæleoverføring.

Hvor er min egen sjæl? Jeg ved det ikke engang. Jeg tror, ​​at dæmonerne smed min egen sjæl væk, fordi min sjæl ikke havde modstandskraft til at passere gennem denne turbulente tid.

Det mærkeligste er dette: mine omgivelser begyndte at ændre sig hurtigt. Mine gamle kontakter forsvandt bare, og nye typer mennesker kom ind i mit forretningsliv.

Hvem er disse mennesker? Forretningsmænd. Nogle gange tænker jeg, at jeg stadig er mig selv, men så forstår jeg, at den døde kvinde ejer min krop og lever gennem mig nu.

Mit liv har ændret sig så meget!

 

 


 

Forretning i dag:

bruge honning

 

Brug honning i dine pengebesværgelser, for honning er klistret og tiltrækker overskud. Du skal tegne en bygning. Bygningen vil repræsentere din virksomhed.

Du kan bruge dit blod og dit hår som en personlig signatur. Smør en dråbe af dit blod på tegningen. Påfør honning på papirtegningen og sæt et strå af dit hår på.

Støv den søde bygning med en blanding af kanel og muskatnød. Du skal skrive en hekseform, der rimer, der beskriver det økonomiske overskud, du ønsker.

Læs den rimende magiske besværgelse 3 gange over papirtegningen, og bed dæmonen Bune om at bringe overskud til din virksomhed.

 

 


 

Forretning i dag:

bruge blegemiddel

 

Beskriv den aktuelle dårlige situation på et lille stykke papir. Du kan for eksempel skrive dette:

Jeg kan ikke engang tjene 4000 USD om måneden nu

Jeg er meget bekymret

Jeg kan slet ikke sove

Forklar dæmonen Bune, at du vil vende disse udsagn, fordi du ønsker en bedre økonomisk virkelighed (som før Corona).

Læs disse udtalelser til Bune. Bed dæmonen om at hjælpe dig med at ændre din forretningsstrategi til en B2B-strategi. Klip dette stykke papir med en saks og læg de små stykker papir i en glaskrukke.

Hæld blegemiddel i og luk glasset. Det tager tid at ændre forretningsstrategien til en B2B-strategi, og besværgelsen vil hjælpe dig. Du kan bruge den samme krukke under din næste besværgelse.

Bare hæld mere blegemiddel i, hver gang du tilføjer mere papir i krukken. Tak Bune og lad dæmonen gå. Selvfølgelig er der også andre metoder, men trolddom med de døde er den mest magtfulde.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.