Auringon planeettatalisman ja kuinka se voi auttaa sinua


 

Tämä on Auringon planetaarinen talisman, jossa on Auringon neliö ja Sunin, Sorathin ja Nakhielin sinetit.

 

Auringon planetaarinen talisman on hyvin tunnettu. Tämä on auringon planetaarinen talisman. Se kuvataan H. C Agrippan kirjoittamassa kirjassa “Three books of Occult philosophy”.

Tästä talismanista on myös erittäin hyvä kuvaus Magusissa (Francis Barrett):

“Neljäs pöytä on Auringosta. Se sisältää 6 riviä ja 6 saraketta. Se sisältää kolmekymmentäkuusi yksityistä numeroa.

Tällä aukiolla on jumalallisia nimiä, joissa on hyväntahtoinen älyn henki ja pahan henki, ja Auringon ja sen henkien merkit on vedetty neliöstä.

Tämä talisman, joka on kaiverrettu puhtaaseen kultalevyyn (kun aurinko on lupaava taivaassa), tekee sitä kantavasta tunnetun, rakastettavan, hyväksyttävän, voimakkaan kaikissa töissään ja tekee hänestä kuninkaan tasavertaisen, kasvattaen hänen omaisuuttaan ja mahdollistaen anna hänen tehdä mitä haluaa.

Mutta kun aurinko on huonosti sijoitettu, tämä Talisman tekee miehestä tyrannnin, ylpeän, kunnianhimoisen, kyltymättömän ja miehen, jolle vihdoin tulee paha loppu.”

Lähde: The Magus, Francis Barrett

 

 


 

Auringon planeettatalisman

 

Tämä talisman sisältää:

auringon numeerinen neliö

auringon sinetti

Auringon älyhengen, Nakhielin (auringon mielen) merkki

Sunin Hengen (Demonin) merkki, Sorath

 

 

Tämä on Auringon planetaarinen talisman kirjasta Veritable Clavicles of Solomon.

 

Yllä näkemäsi talisman löytyy kirjasta Veritable Clavicles of Solomon. Se on ikivanha, ja se sisältää myös Auringon sinetin, Nakhielin ja Sorathin tunnusmerkin.

Tämän talismanin kuvauksen mukaan kirjassa Veritable Clavicles of Solomon, tämä talisman auttaa sinua tulemaan itsevarmaksi ja menestymään elämässä.

 

 

Tämä video selittää yksityiskohtia aurinkotalismanista.

 

 


 

Auringon neliö

 

Tämä on auringon numeerinen neliö.

 

Auringon neliön numerot ovat peräisin samasta Auringon neliöstä, mutta tuo “toinen” Auringon neliö sisältää heprealaisia ​​kirjaimia.

Jokaisella tällaisella heprean kirjaimella on numeerinen arvo. Tällaisista Auringon neliöistä syntyy Auringon sinetti ja Sorathin ja Nakhielin sigilit. Voit sanoa, että merkki on myös sinetti (se on Hengen merkki).

Nakhielille annettu numero on 111. Tämä luku lasketaan erityisellä tavalla käyttämällä heprealaisia ​​kirjaimia Hengen nimessä. Sorathille on annettu numero 666. Tämä numero antaa meille vihjeen tämän olennon valtavista voimista.

Tällaiset planetaariset talismaanit ovat voimakkaita, mutta rituaali yhdessä Sorathin kanssa on rohkealle ihmiselle.

Auringon älyhenki, Nakhiel, on hyväntahtoinen, mutta Sunin hengen (demonin) Sorathin sanotaan olevan pahansuopa. Sinun täytyy pystyä käsittelemään näitä voimia.

Auringon henget vaikuttavat alitajuntaan ja työntävät sinut muihin ajattelutapoihin. Henkilökohtaisesti en työskentele vain Sunin, Sorathin, pahantahtoisen voiman kanssa, koska sellaista voimaa on hillittävä vastavoimalla. Voima, joka voi tasapainottaa Sorathin, on Nakhiel.

Tästä talismanista tulee “neutraali” ja turvallinen käyttää, jos kutsumme sekä Sorath että Nakhiel. Auringon planetaarinen talisman ei sovellu jokapäiväisiin loitsuihin. Se on luotava vain kerran tai ehkä kahdesti vuodessa.

Älä aliarvioi Sorathin ja Nakhielin voimia äläkä kutsu niitä joka päivä. Jos huomaat sisäisen muutoksen itsessäsi pahemmaksi, kun olet ollut säännöllisesti vuorovaikutuksessa Sorathin ja Nakhielin kanssa… hidasta ja pysähdy hetkeksi.

Syntymäkaaviomme antavat meille kuvan taivaasta syntymähetkellämme. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä sinulle, jos huomaat oudon muutoksen persoonallisuudessasi käytettyäsi Sun-talismania useiden vuosien ajan.

Planeetat voivat sijaita hyvin tai huonosti syntymäkartoissamme. Tämä talisman on kuin kaksiteräinen miekka: se voi antaa sinulle voimaa tai tuhota sinut.

On myös tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten planeettojen perääntyminen reaaliajassa.

 

 

Jos syntymäkarttasi aurinko

on hyvällä paikalla:

 

Tämä talisman auttaa sinua menestymään ja tulemaan kuuluisaksi työstäsi ja kyvyistäsi. Solar-talisman antaa sinulle voimaa ja antaa sinulle korkean sosiaalisen aseman.

 

 

Jos syntymäkarttasi aurinko

on huonosti sijoitettu:

 

Tämä talisman tekee sinusta tyranni, joka on ylpeä, kunnianhimoinen ja tyytymätön. Sinulle tulee huono loppu.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.