Rejsebesværgelser, der fjerner flyforhindringer, forsinkelser og Covid-karantæner


 

 

 

 

 

 

 


 

Denne besværgelse fjernede alle Covid-karantæner og flyforsinkelser.
Denne besværgelse fjernede alle Covid-karantæner og flyforsinkelser.

 

Rejsebesværgelser, der fjerner flyforhindringer, forsinkelser og Covid-karantæner, er efterspurgt i nutidens Covid-verden. Folk skal rejse til andre lande med det formål at holde øje med ejendom.

Den besværgelse, jeg vil beskrive i dette indlæg, imponerede mig og mine kunder. De lange Covid-karantæner blev elimineret af dæmonerne, og klienten nåede sikkert frem til flydestinationens land.

 

 

Rejsebesværgelser:

kundeudtalelse

 

Demon Bathin er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Jeg bad om Luciferas tjenester til at udføre magiske rejseritualer på vegne af min kone. Det var bydende nødvendigt, at hun vendte tilbage til sit hjemland i Asien for at tage sig af en ejendomssag.

Situationen var meget tidsfølsom, da parterne afventede hendes krævede tilbagevenden. Som sådan havde vi ikke råd til nogen ‘hikke’ på hendes rejse.

Jeg vil ikke kede jer med de vanskeligheder, der var opstået før rejsen, men der var mange (Covid-karantæner).

Lucifera var tålmodig, og forståelsen af ​​vores vanskeligheder som flyvninger og destinationsbyer (oplysninger, der kræves til stave) måtte ændres og ændres igen for at holde trit med de mange Covid-protokoller.

Men når rejsen begyndte, var der absolut ingen forsinkelser. Ingen problemer med told og told, ingen yderligere sikkerhedstjek, ingen flyforsinkelser, intet.

Dette er ualmindeligt for en så lang tur selv før Covid. Min kone blev mødt på sin endelige destination og ført til sit hotel uden problemer. Alt forløb så glat, som vi havde håbet.

Jeg vil gerne takke Lucifera og dæmonerne for deres hjælp. Min tak går til følgende ånder: Lucifer, Belial, Andromalius, Bathin og Surgat.

Anonym kunde fra USA

 

 

5 dæmoner blev tilkaldt under ritualet: Andromalius, Bathin, Surgat, Belial og Lucifer. Nedenfor finder du beskrivelserne af fire dæmoner.

Lucifer er hoveddæmonen, og alle fire dæmoner adlyder denne enhed. Der er ikke skrevet meget om Lucifer i Grimorium Verum. Denne dæmon er meget magtfuld, stædig, stolt og kræver, at hans vilje følges af heksen.

 

 

Bathin

 

Demon Bathin er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Bathin er den 18. ånd, og han er en hertug. Han kender egenskaberne af urter og ædelstene. Han kan transportere folk fra et land til et andet, og meget hurtigt.

Bathin hersker over 30 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

Surgat

 

Dette er seglet fra Surgat fra Grimoirium Verum.

 

Surgat fjerner forhindringer og åbner enhver form for lås.”

Kilde: Grimorium Verum

 

Belial

 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Belial uddeler høje titler og prestigefyldte arbejdsstillinger, og han giver også gode familiære humør. Denne dæmon giver venner og fjender tjenester.

Demon Belial skal have ofringer og gaver fra den, der udøver hekseri. Hvis der ikke gives tilbud og gaver til Belial, vil han ikke give sande svar og bedrage udøveren.

Kilde: Goetia

 

Andromalius

 

Demon Andromalius er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Den 72. ånd i Goetia er Andromalius. Hans kontor er at fange og bringe en tyv tilbage sammen med de varer, der blev stjålet.

Andromalius kan opdage al ondskab og uærlige hensigter hos mennesker, der kommer ind i dit liv. Hans pligter er også at straffe alle onde mennesker og tyve.

Kilde: Goetia

 

 


 

Magisk materiale og ritualet

 

Du får brug for:

1 hvidt lys (mal det med olivenolie og overtræk med presset hvidløg)

seglerne af Lucifer, Bathin, Surgat, Andromalius og Belial

en papirdukke af passageren

honning (1 teske)

kaffe (1 teske)

2 fed hvidløg

1 laurbærblad

kanelstænger

pengepulver (1 del kanel: 1 del muskatnød)

tørrede rosenblade (til VIP-behandling af passageren)

et andragende fra passageren

indpakningspapir

tape

Tænd tryllelyset. Sig, at tryllelyset er symbolsk for de lange Covid-karantæner og andre rejserelaterede forhindringer. Når du smelter stearinlyset, smelter du også alle rejsevanskeligheder væk.

Læs passagerens anmodning til dæmonerne. Forklar dæmonerne alt om de forventede Covid-relaterede karantæner (der varer flere uger) og flyforsinkelser. Bed dæmonerne om at overføre passageren meget hurtigt fra et land til et andet.

Navngiv passagerpapirdukken og mal den med honning. Hæld alle andre ingredienser på overfladen af ​​papirdukken. Sig din rejsetryllelse over passagerdukken 3 gange.

Tilføj papirssælerne fra de 5 dæmoner til passagerdukken. Pak alt dette ind i indpakningspapir og fastgør med scotch tape.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.