Nekromantisk magi: hvordan man laver en spirituskommunikationsolie


 

 

 

 

 

 

 


 

Nekromantisk magi er meget kraftfuld.
Nekromantisk magi er meget kraftfuld.

 

Nekromantisk magi er meget kraftfuld. To Goetia-dæmoner er vidunderlige mentorer inden for nekromanti og nekromantisk magi.

Disse to dæmoner er Bune og Murmur. Du kan kalde disse to dæmoner sammen med de døde, fordi disse dæmoner begge kommer fra Qlipha fra Harab Serapel.

Spirit kommunikationsolien til nekromantisk magi er meget nem at lave, og den blev overrakt til mig af Bune.

Du får brug for:

et lille glaskar med skruelåg

en kop kaffe olivenolie

laurbærblad (3 eller 4 blade)

tobak (1/2 af en cigaret)

et par stykker tørret æble

timian (1/2 tsk)

malurt (1 tsk)

lavendel (1/2 tsk)

1 spiseskefuld kirkegårdssnavs

Det er ikke nødvendigt at koge olien. Sæt låg på beholderen og opbevar olien et mørkt og køligt sted.

 

 


 

Nekromantisk magi:

kirkegårdsjorden

 

Folk har spurgt mig, om de kan bruge nogen form for kirkegårdssnavs. Jeg svarer: NEJ. Det er meget farligt at spille spil med kirkegårdssnavs, for på det astrale plan er de dødes ånder rigtige enheder.

Hvis du samler gravsnavs op fra en tilfældig grav, risikerer du at håndtere en mentalt ustabil enhed eller endnu værre: en meget ond. Saml gravsnavs fra dine slægtninge: mor, far, bedstefar, bedstemor, mand, kone, søster eller bror.

Disse ånder vil aldrig skade dig eller dine kæledyr, og desuden vil de hjælpe dig så meget som muligt. Den olie, jeg beskrev, bruges i magi til at kommunikere med de døde.

Du kan bruge denne olie, når du har brug for penge eller beskyttelse, eller du savner dine døde slægtninge og vil indkalde dem til et ritual. De døde har enorme kræfter til at påvirke vores liv på en positiv måde, når vi har brug for akut hjælp.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.