Nekromantie for din virksomhed: juridisk retfærdighedsmagi med dæmoner og en død advokat


 

 

 

 

 

 


 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl. Belial håndterer retsspørgsmål meget pænt.

 

Nekromantie for virksomhed er i høj efterspørgsel i dagens verden af ​​rå kapitalisme. Mange virksomheder kæmper i øjeblikket for at få overskud. Udover denne byrde står de også over for problemer i forbindelse med deres gæld.

Jeg har gjort juridisk retfærdighedsmagi for forretningsmænd for at redde deres firmas arbejdsudstyr. Jeg har også lavet juridisk retfærdighedsmagi for folk, der havde problemer i forbindelse med realkreditspørgsmålet.

I de fleste tilfælde er min døde advokatånd (en død ven af ​​mig) og dæmonerne fra både Goetia og Grimorium Verum meget hjælpsomme.

I meget komplekse tilfælde vil der være behov for at kaste forskellige trylleformularer på forskellige mennesker for at kontrollere dem og skubbe dem ind i specifikke handlingsmåder.

For eksempel, hvis der er behov for at lave DNA-tests, kan dæmonerne tvinge besværgelsens mål til at køre DNA-tests. I dette tilfælde skal en besværgelse udføres på målet for at bede målet om at køre DNA-test.

Der kan også være behov for at tilkalde dæmonen Morail fra Grimorium Verum og begrave hele det juridiske spørgsmål i kirkegårdsjord. Denne form for magi med Morail og de dødes ånder vil resultere i en mild økonomisk straf.

Nå, vi er mennesker og forretningsfolk, og vi er travle mennesker. Nogle gange ved vi ikke engang, at nogle handlinger er forbudt. Det var ikke vores hensigt at krydse lovene, men ved et uheld lykkedes det os at genere bestemte mennesker.

I sådanne tilfælde vil en forretningsmand gøre alt for at undgå besværet og være glad for at betale penge som en mild økonomisk straf.

I dette indlæg vil forretningsfolk finde juridisk retfærdighedsmagi, der kan løse milde problemer. Men denne magi kan ikke løse en sag, når du skal bevise din uskyld.

Hvis du har brug for at bevise, at du er uskyldig, skal du tryllebinde bestemte personer for at få dem til at køre DNA-test. Du skal også tilkalde en død advokat og dæmonerne Andromalius og Belial fra Goetia.

Kort sagt, et sådant arbejde vil være en sekvens af besværgelser og meget tung magi på flere personer involveret i din sag. Du skal også involvere en død soldat i ritualet på målene.

Den døde soldat vil kontrollere besværgelsens mål, og denne ånd kan endda forårsage alvorlig skade på målene, hvis de ikke er nøjagtige med hensyn til deres pligtopgaver.

 

 


 

Nekromantie for din virksomhed:

erhvervsudstyret

 

Jeg har en fast kunde, og denne forretningsmand havde et problem i forbindelse med et bestemt apparat, han brugte i sit arbejde. Denne mand havde købt apparatet på visse betingelser, som han nøje fulgte.

Han løb ind i en konflikt med sælgeren af ​​udstyret. Sælgeren var en virksomhed, og denne virksomhed ændrede reglerne uden at informere min klient på forhånd.

Kort sagt kontaktede denne mand mig og skrev:

“De vil gerne tage mit udstyr på trods af, at jeg betaler dem penge med jævne mellemrum. Jeg følger min aftale med virksomheden, men nu har de ændret deres betingelser uden at informere mig på forhånd.”

Jeg fortryllede på vegne af manden, og her kan du læse om udfaldet af min besværgelse:

 

 

Dette er juridisk retfærdighedsmagi for en virksomhed.
Dette er juridisk retfærdighedsmagi for en virksomhed.

 

“Jeg havde et stort problem med et firma, som ikke havde overholdt en faktureringsaftale, og truede mig med at fjerne en enhed. Jeg bad fru Bonnie (Lucifera) om at hjælpe mig, og hun gjorde dette job, og det lykkedes os at få firmaet til at respektere aftalen.

Jeg mistede ikke min enhed. Tro og hav tro på væsenernes potentiale, på dæmonerne, og resultaterne vil vise sig.

Husk, at entiteter ikke er nogen joke, hvis du respekterer dem, vil de være dine venner og vil hjælpe dig, hvis du spiller, vil de ikke hjælpe dig. Alt opnås med respekt og ærlighed.”

Anonym fra Schweiz

 

 


 

Nekromantie for din virksomhed:

magiske ingredienser

 

Du får brug for:

seglerne af Belial, Lucifer, Murmur, Eligos og Surgat

et hvidt stearinlys (maling med nekromantiolie og overtræk med knust hvidløg)

en tegning af virksomhedens bygning (skriv bygningens adresse og navnene på personalet)

jord fra en advokatgrav, en lovbog, personlige ejendele, foto

kommanderende pulver

dit brev til den døde advokat og til dæmonerne

et lille stykke papir med udtalelser om, hvad du vil ændre eller fjerne (for eksempel: de er uhøflige og respekterer ikke deres kunder, de spiller unfair spil med mig, de vil tage mit udstyr væk, jeg føler mig snydt og meget ked af det )

saks

blege

en glaskrukke med skruelås

 

 


 

Nekromantie for din virksomhed:

ritualet

 

Tilkald Lucifer, Belial, Murmur, Eligos, Surgat og den døde advokat. Tænd det hvide lys. Giv ånderne deres gaver og begynd at forklare problemet. Læs andragendet og brænd det.

Hæld den varme aske på tegningen af ​​firmabygningen. Tilføj noget kommanderende pulver og jord fra advokatens grav til asken.

Bed dæmonerne og den døde advokat om at gå til firmabygningen og påvirke situationen til din fordel.

Klip listen over udsagn om de problemer, der skal vendes. Læg de små stykker papir i glaskrukken, hæld blegemiddel på og dæk til.

Læs din besværgelse 3 gange over krukken. Afslut ritualet. Bemærk, at hvis din sag er meget kompliceret, vil der være brug for flere besværgelser for at forbedre din situation.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.