En politikerkarriere: hvilke af Lucifers dæmoner kan gøre dig til en rigere politiker?


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl. Lucifer har mange gode dæmoner for en politiker.

 

En politikerkarriere er en vanskelig karriere på grund af konkurrence på arbejdsområdet. I dette indlæg finder du nogle gode dæmoner, som kan hjælpe politikere til at blive meget populære og også rige.

En politiker forventes at være:

en god offentlig taler

en karismatisk person

en modig person

Så jeg vil præsentere et udvalg af Lucifers dæmon for folk, der arbejder som politikere. Du kan tilkalde disse dæmoner regelmæssigt og bede dem om at hjælpe dig med at klatre opad i din karriere.

 

 


 

En politikerkarriere:

demon Naberius

 

Dæmon Naberius er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Naberius er den 24. ånd, og han er en markis. Han dukker op i form af en sort trane, der flagrer rundt i den rituelle cirkel. Han taler med en hæs stemme.

Han gør folk meget vidende og kompetente inden for alle kunstarter og videnskaber, men især inden for retorik. Naberius genopretter tabte værdigheder og æresbevisninger.

19 legioner af ånder adlyder Naberius.

Kilde: Goetia

 

 

Dæmon Naberius kan hjælpe offentlige talere med at vinde over frygten for at tale offentligt. Naberius kan træne en politiker til at tale på en afslappet og meget overbevisende måde.

Hvis du er leder af et stort projekt og skal tale offentligt, kan dæmonen Naberius hjælpe dig med at tale godt.

 

 


 

En politikerkarriere:

demon Belial

 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Det siges, at kong Belial blev skabt efter Lucifer. Belial blev kastet ned til Jorden først, og han var af den mere værdige slags.

Belial er bundet af Guds navn, og når han modtager ofre og gaver, taler han sandheden. Men han vil bedrage og fortælle løgne, hvis han ikke er tilbageholdt af guddommelig kraft.

Han dukker op i skikkelse af en smuk engel, der sidder i en flammende vogn. Hvis han bliver spurgt, skænker han høje senatortitler og skænker tjenester fra mageens venner og fjender.

På forespørgsel leverer Belial meget gode dæmoniske tjenere. Belial styrer 80 legioner af ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 

Demon Belial er en af ​​mine yndlingsdæmoner. Denne dæmon uddeler høje titler og høje arbejdsstillinger såsom: leder af afdelingen eller chef.

Jeg havde lavet trylleformularer med Belial for kvindelige klienter, der bad mig om at booste deres karriere. Demon Belial flyttede dem mod flere arbejdsopgaver og højere stillinger.

Efter at mine kvindelige klienter blev overbelastet med masser af arbejde takket være Belial, opstod der andre behov. Belial havde givet dem ansvar for at lede store projekter, og disse kvinder forventedes at tale offentligt.

Så disse kvinder kom tilbage til mig for besværgelser med dæmonen Naberius. Naberius blev bedt om at hjælpe disse kvinder med at tale godt offentligt.

Men for virkelig at komme videre i din karriere som politiker, skal du ofte lave ritualer med Belial.

 

 


 

En politikerkarriere:

demon Lucifer

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Dæmon Lucifer er Helvedes kejser. Jeg inkluderer Lucifer i hver besværgelse. Lucifer kan gøre dig rig. De, der tilbeder Lucifer, ender som rige mennesker.

 

 


 

En politikerkarriere:

demon Bune

 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Bune eller nogle gange også kaldet for Bime, er den 26. ånd i Goetia. Han er rangeret som en hertug. Bune optræder i form af en drage med tre hoveder.

Hans første hoved er en hunds, det andet er som en Gryphon, og det tredje hoved er en mands. Bune taler med høj og rolig stemme.

Denne ånd ændrer stedet for de døde menneskers ånder og får ånderne under hans kommando til at samle sig på din grav.

Bune gør folk rige og kloge. Han er troværdig og giver sande svar på dine krav. Bune kommanderer 30 legioner.

Kilde: Goetia

 

 


 

En politikerkarriere:

demon Andromalius

 

Demon Andromalius er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Den 72. ånd i Goetia er Andromalius. Hans kontor er at fange og bringe en tyv tilbage sammen med de varer, der blev stjålet.

Andromalius kan opdage al ondskab og uærlige hensigter hos mennesker, der kommer ind i dit liv. Hans pligter er også at straffe alle onde mennesker og tyve.

Kilde: Goetia

 

 

Andromalius er en meget god dæmon for en politiker, fordi denne dæmon er en god beskytter. Fordi en politiker er en offentlig person, er der behov for at beskytte sig selv.

En politiker vil tøve med at optræde sammen med en livvagt på offentlige steder (fordi folk kan grine). Men dæmonen Andromalius kan erstatte en livvagt med en politiker.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.