Demon Lucifer sekä valon että paholaisen tuojana


 

Demon Lucifer on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

 

Demon Lucifer:

vanhoja legendoja

 

Demon Lucifer on muinaisista legendoista peräisin olevan olennon latinankielinen nimi. Hepreaksi tätä luomusta kutsutaan nimellä Helel ben shachar.

Kristinuskossa Lucifer samaistuu Saatanaan. Lucifer on Saatana, mutta itse asiassa on kaksi pimeää ruhtinasta: Saatana ja Lucifer.

Siten on olemassa kaksi erilaista demonia: Saatana ja Lucifer. Näillä kahdella demonilla on myös erilaiset sinetit. Todisteena tästä on vanha kirja “Magi Abramelinin pyhä magia”.

Tässä kirjassa kuvataan neljä voimakkainta demonista prinssiä: Lucifer, Saatana, Leviathan ja Belial. Sana Saatana lausutaan nimellä Shaitan, koska Shaitan (hepreaksi) tarkoittaa “se, joka on Jumalan vastustaja”.

Noin 200 vuotta Jeesuksen syntymän jälkeen jotkut kristityt aktivistit alkoivat viitata legendaan langenneesta enkelistä, kun he tunnistivat Luciferin Saatanaan.

Lucifer alkoi kantaa Saatanan arvonimeä, koska hänen uskottiin olevan Paholainen. Tietenkin taivaasta helvettiin pudotuksen jälkeen.

Legendat kertovat, että Lucifer oli hyvin lähellä Jumalaa. Tämä oli alku. Sekä kristillisistä että muslimien teksteistä johdetun teorian mukaan Lucifer oli kuuliainen Jumalalle, kun Jumala loi ensimmäiset ihmiset (luultavasti Eevan ja Aadamin).

Kun Jumala vaati kaikkien enkelien tottelevan ensimmäisiä ihmisiä, Lucifer suuttui ja kapinoi (hän ​​oli liian ylpeä). Tästä on tullut perusta vanhalle legendalle Luciferista kristillisessä maailmassa.

Jotkut väittävät, että Paholaista ei pitäisi kutsua Lucifer, koska Paholainen oli pudonnut taivaasta ja alas helvettiin.

 

 

Nämä ovat Luciferin ja Clauneckin sinetit Grimoirium Verumista.

 

Lucifer ja muut demonit kuvataan Grimoirium Verumissa. Luciferin alaiset demonit ovat erittäin voimakkaita. Näen Luciferin voimana. Jos kuvailisin Luciferia voimana, tämä voima on luonteeltaan abstrakti.

Se on kuin “peilikuva” meistä, mutta erittäin älykäs ja erittäin voimakas. Miksi? Minulla on oma kokemukseni taikuudesta Luciferin kanssa. Jotkut kokemukseni järkyttivät minua.

Siitä lähtien kunnioitan suuresti sitä voimaa, jota kutsumme paholaiseksi. Onko paholainen todellinen? Onko hän olemassa? Joo!

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.