Dæmon Lucifer som både bringer af lys og Djævelen


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Lucifer:

gamle legender

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimoirium Verum, og dette er hans segl.

 

Dæmon Lucifer har et latinsk navn på et væsen fra gamle legender. På hebraisk kaldes denne skabelse Helel ben shachar.

Inden for kristendommen er Lucifer identificeret med Satan. Det er rigtigt. Lucifer er Satan, men faktisk er der to mørke fyrster: Satan og Lucifer.

Der er således to forskellige dæmoner: Satan og Lucifer. Disse to dæmoner har også forskellige segl. Bevis for dette er den gamle bog “The sacred magick of Abramelin the mage”.

I denne bog er de fire mest magtfulde dæmoniske fyrster faktisk beskrevet: Lucifer, Satan, Leviathan og Belial. Ordet Satan udtales som Shaitan, fordi Shaitan (på hebraisk) betyder “Den, der er Guds modstander.”

Omkring år 200 efter Jesu fødsel begyndte nogle kristne aktivister at henvise til legenden om en falden engel, da de identificerede ham med Satan.

Lucifer begyndte at bære titlen Satan, fordi han blev antaget at være Djævelen. Selvfølgelig efter at være blevet droppet fra himlen til helvede.

Legender siger, at Lucifer var meget tæt på Gud. Dette var begyndelsen. Ifølge en teori, der stammer fra både kristne og muslimske tekster, var Lucifer lydig mod Gud, da Gud skabte de første mennesker (sandsynligvis Eva og Adam).

Da Gud krævede, at alle engle skulle adlyde de første mennesker, blev Lucifer vred og gjorde oprør (han var for stolt). Dette er blevet grundlaget for legenden om Satan i den kristne verden.

Nogle hævder, at Djævelen ikke skal hedde Lucifer, fordi Djævelen var faldet fra himlen og ned i helvede og dermed mistede sin titel som Lucifer (Lysbæreren).

 

 

Det er Lucifers og Claunecks segl fra Grimoirium Verum.

 

Lucifer og andre dæmoner er beskrevet i Grimoirium Verum. Dæmonerne under Lucifer er meget magtfulde. Jeg opfatter Lucifer som en kraft. Hvis jeg skulle beskrive Lucifer som en kraft, er denne kraft af abstrakt karakter.

Det er som et “spejlbillede” af os, men meget intelligent og meget meget kraftfuldt. Hvorfor? Jeg har min egen erfaring med magi med Lucifer. Nogle af mine oplevelser chokerede mig.

Siden da har jeg stor respekt for den magt, vi kalder Djævelen. Er Djævelen virkelig? Findes han? Ja!

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.