Belial, forræderiets dæmon, den bedste dæmon for en forretningsmand


 

 

 

 

 

 


 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.
Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Belial, forræderiets dæmon, er den bedste dæmon for en forretningsmand. Nogle mennesker siger, at dæmonen Belial er forræderiets dæmon. Jeg griner altid som svar, fordi jeg ved, at Belial er den bedste dæmon for forretningsfolk.

Lucifer er det astrale lyss ånd. Lucifer, det astrale lyss ånd, er også en af ​​de bedste dæmoner for en forretningsmand. Ånden i det astrale lys viser vejen til forretningssucces, fordi alt andet er mørke, og vi kan ikke se i mørke.

I dette indlæg vil jeg skrive om, hvordan en forretningsmand kan begynde at danne relationer med Lucifer og Belial. Disse to dæmoner er de to mest magtfulde dæmoner.

 

 


 

Belial: soldæmonen

 

Belial uddeler høje titler og prestigefyldte arbejdsstillinger, og han giver også gode familiære humør. Denne dæmon giver venner og fjender tjenester.

Demon Belial skal have ofringer og gaver fra den, der udøver hekseri. Hvis der ikke gives tilbud og gaver til Belial, vil han ikke give sande svar og bedrage udøveren.

Kilde: Goetia

Demon Belial vil give dig den korrekte forretningsstrategi og vise dig, hvad du skal gøre. Det er den måde, Belial har hjulpet mig på.

 

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Belial kommer fra Tiphareths skal, det vil sige fra Tagararim. Denne dæmon er af solar karakter.

 

Belial kommer fra Tiphareths skal. Skallen kaldes Thagirion (eller nogle gange endda Tagararim). Det betyder, at Belial er forbundet med Solens sfære på Livets Træ.

Solnaturens ånder er kendt for deres arrogance og stolthed. Dette er grunden til, at mange mennesker siger, at Belial er en meget svær dæmon. Hvis du er en hård person og ikke bøjer dig for vanskeligheder, er Belial den rigtige dæmon for dig.

Det er ikke egnet at henvende sig til Belial med verdslige anmodninger af denne type: “Vis mig, hvordan du kan hjælpe mig, eller bevis for mig, at du er en rigtig dæmon!” Belial er meget stolt og arrogant, og han kan ikke lide denne form for behandling.

Gå til Belial med respekt og ved at bringe ham guld, mad og drikkevarer som ceremonigaver. Belial kan hjælpe en forretningsmand med at vinde retssager, udvide forretningen og hjælpe med at håndtere vanskeligheder inden for virksomheden.

Belial er også den rette dæmon for virksomhedschefer og vil hjælpe dem med at sikre deres professionelle positioner. Det er meget nyttigt at lave magi sammen med Belial i tider med omorganisering i en virksomhed.

 

 


 

Lucifer:

ånden af det astrale lys

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Lucifer er det astrale lyss ånd, og denne dæmon hjælper med at se forretningsmuligheder. Lucifer er god til at guide en virksomhed ud af vanskeligheder og mod flere penge.

Dæmon Lucifer er også stolt og sætter pris på god behandling under religiøse ceremonier. Mange mennesker har stillet mig dette spørgsmål: “Hvordan ved jeg, om Lucifer er villig til at hjælpe mig?”.

Du kan altid bede Lucifer om at give dig et tegn eller blot bede dæmonen om at hjælpe din virksomhed. Folk forventer også, at dæmonen Lucifer dukker op under ritualet.

Lucifer er en astral ånd, og det er svært at tilkalde denne dæmon til det fysiske plan. Dette er vigtigt at huske på. Men så snart du tilkalder dæmonen, vil han være til stede under dit ritual.

 

 


 

Belial:

hvordan man danner

et forhold til ham

 

Det tager meget lang tid at danne tætte relationer til ånder. Hvis din virksomhed er i en nedadgående spiral af tab, vil Belial og Lucifer begynde at guide din virksomhed ud af problemer.

Belial er meget værdifuld for mig, og jeg inkluderer Belial i næsten alle ceremonier for min virksomhed. Denne dæmon har styret min virksomhed siden 2020, og jeg er meget taknemmelig for dæmonen for hans hjælp.

Jeg foreslår, at du tilkalder Lucifer og Belial under hver fuldmåne. Du kan skrive et kort brev til begge dæmoner og beskrive den aktuelle dårlige situation i din virksomhed.

Arranger et lille bord og stil mad og drikke til begge dæmoner på bordet. Stil 2 lys på bordet: 1 til Belial og 1 til Lucifer.

Du kan beklæde lysene med solsikkeolie og dække dem med kanel. Kanel er meget brugt i heksekunst med det formål at tiltrække overskud til en virksomhed.

Kast en beskyttende cirkel på den måde, du gør det på, og se på begge dæmoners sigiler i 2 eller 3 minutter. Tilkald dæmonerne og inviter dem til at spise og drikke.

Du bør læse dit brev til dæmonerne og bede dem om at guide din virksomhed mod mere overskud.

Jeg foreslår også at brænde andragendet i en metalgryde og derefter samle den kølige aske. Når du er færdig med ritualet, kan asken begraves under et træ i skoven.

Maden kan spises op af dig efter et par timer. Du kan også drikke de drinks, du havde arrangeret for Lucifer og Belial. Dæmoner er ikke giftige.

Inden du afslutter dit ritual, er det høfligt at takke Lucifer og Belial og lade dem tage afsted. Så jeg har beskrevet en simpel ceremoni med Lucifer og Belial for forretningsfolk.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.