En skuespillers karriere: hvilke af Lucifers dæmoner kan give dig professionelle belønninger?


 

 

 

 

 

 


 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl. Denne dæmon er for en forretningsmand.

 

En skuespillers karriere er meget vanskelig i begyndelsen. Jeg har skuespillere blandt mine kunder, og de er mine faste kunder for længe siden. Jeg har også politikere blandt mine klienter.

En politikers karriere er også meget vanskelig i begyndelsen og ligner meget skuespillerkarrieren. I dette indlæg vil jeg skrive lidt om begge disse karrierer for at give mine kunder lidt vejledning.

Men dette indlæg vil hovedsageligt fokusere på skuespillerens karriere for at hjælpe skuespilleren til at blive en anerkendt skuespiller. Jeg vil også skrive om pagter med Lucifer og hans dæmoner for skuespillere og politikere.

 

 


 

En skuespillers karriere:

hvor stort er dit mål?

 

Skuespillere og politikere kommer til mig og overrækker mig deres underskriftsindsamlinger om karrierebesværgelser og økonomiske pagter med Lucifer og hans dæmoner. Deres professionelle mål er enorme.

Jeg lavede et karrierefremstødsritual for en politiker. Denne person havde et enormt professionelt mål. Jeg besvimede næsten, da jeg læste andragendet om karriereudvikling.

Denne person ønskede at klatre til den absolutte top af pyramiden. Et så enormt professionelt mål kan ikke nås inden for to måneder, og kundens forventning var ikke korrekt.

Det tager så mange år at klatre og nå toppen af ​​pyramiden! I dette tilfælde, hvis du har et kæmpe professionelt mål, er en finanspagt med en varighed på 5 år mere egnet til dig.

Den finansielle pagt med Lucifer og hans dæmoner lægger grundlaget. Så det grundlæggende arbejde for at støtte din rejse opad udføres af mig.

Men husk, at du vil have mange forhindringer under din tur til toppen af ​​pyramiden. Der vil også være strabadser under din rejse.

Af denne grund skal du lære hekseri og kaste mindst 3 besværgelser hver måned for at fjerne forhindringerne på din rejse til toppen af ​​pyramiden.

Nu vil jeg beskrive de bedste dæmoner for skuespilleren. Skuespilleren har brug for meget specifikke dæmoner. Det er det samme for dem af jer, der er politikere og vil klatre til toppen af ​​pyramiden.

Politikere har brug for en pagt med Lucifer og hans dæmoner, og de skal også lave regelmæssige hekseriritualer med de bedste dæmoner for politikere.

 

 


 

En skuespillers karriere:

dæmon Lucifer

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Lucifer er lyset. Denne dæmon flytter en udøver af hekseri til toppen af ​​pyramiden. Men turen til toppen er en gradvis proces og kræver mange års hårdt arbejde.

Rejsen til toppen kan begynde lige pludselig, og når denne dæmon har nogle specielle planer for dig. Du bliver bange, når din rejse begynder at udfolde sig.

Involver Lucifer i enhver form for karrierefremskridt for dig selv og i enhver pengebesværgelse for at få belønninger for dit arbejde.

 

 


 

En skuespillers karriere:

dæmon Belial

 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Belial uddeler høje titler og prestigefyldte arbejdsstillinger, og han giver også gode familiære humør. Denne dæmon giver venner og fjender tjenester.

Demon Belial skal have ofringer og gaver fra den, der udøver hekseri. Hvis der ikke gives tilbud og gaver til Belial, vil han ikke give sande svar og bedrage udøveren.

Kilde: Goetia

 

 

Belial er den bedste dæmon for skuespillere, politikere, afdelingschefer og forretningsmænd. Hvorfor er det sådan? Denne dæmon fordeler prestigefyldte arbejdsstillinger.

Belial er min absolutte yndlingsdæmon, og jeg laver hyppige ritualer med denne dæmon. Så skuespilleren skal skrive en ny underskriftsindsamling til dæmonen Belial under hvert pengebesværgelse eller karriereforstærkende ritual.

Skuespilleren kan beskrive de aktuelle problemer i karrieren og bede Belial om at støtte ham. Her er et link til:

Belial, forræderiets dæmon, den bedste dæmon for en forretningsmand. Dette indlæg vil hjælpe dig med at udføre en simpel trylleformular med denne dæmon.

 

 


 

En skuespillers karriere:

dæmon Uvall

 

Dæmon Uvall er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Magi med Uvall kan laves før fester. Uvall vil hjælpe dig med at “skille sig ud” og trække folk til dig.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 

Lav et trylleslag med Uvall ofte for at blive holdt af folk og for at tiltrække deres opmærksomhed på dig. Uvall kan hjælpe skuespilleren til at “skille sig ud” og blive set som en helt speciel.

 

 


 

En skuespillers karriere:

dæmon Bune

 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Bune eller nogle gange også kaldet for Bime, er den 26. ånd i Goetia. Han er rangeret som en hertug. Bune optræder i form af en drage med tre hoveder.

Hans første hoved er en hunds, det andet er som en Gryphon, og det tredje hoved er en mands. Bune taler med høj og rolig stemme.

Denne ånd ændrer stedet for de døde menneskers ånder og får ånderne under hans kommando til at samle sig på din grav.

Bune gør folk rige og kloge. Han er troværdig og giver sande svar på dine krav. Bune kommanderer 30 legioner.

Kilde: Goetia

 

 

Kast hyppige pengebesværgelser med dæmonen Bune. Denne dæmon er meget støttende, hvis du har brug for auditions og en regelmæssig forsyning af penge for at leve.

 

 


 

En skuespillers karriere:

Hagith fra Arbatel

 

Hagith er beskrevet i Arbatel De magia veterum, og dette er hans segl.

 

Hagith er ikke en dæmon, og Lucifer er ikke ansvarlig for denne ånd. Men jeg føler stadig, at jeg bør tilføje Hagith til dette indlæg for at gavne din karriere.

Hagith er en olympisk ånd, og du skal holde faste ritualer sammen med Hagith. Vi lever i en meget materialistisk verden, og du skal charmere folk.

Hagith vil hjælpe dig med at opgradere dit udseende. Men vær opmærksom på, at dette er en meget stærk ånd. Hyppige ritualer med Hagith fra min side resulterede i chokerende ændringer i mit udseende.

Efter to års ritualer sammen med Hagith tabte jeg mig 25 kg. Jeg begyndte at bære en masse kosmetik, litervis af parfumer, ekstravagante parykker og strømper, højhelbredte sko, korte nederdele. Jeg havde den selv på derhjemme.

Jeg sov med fuld makeup i ansigtet. Min underbevidste forklaring var: når jeg vågner om morgenen, vil jeg kigge i spejlet og narre mit sind til at tro, at tiden er holdt op med at tikke.

Nedenfor finder du beskrivelsen af ​​Hagith:

Hagith er ansvarlig for alle ting, der har en forbindelse til planeten Venus. Han gør udøveren af ​​magi meget attraktiv. Hagith kan forvandle kobber til guld og guld til kobber.

Hagith hersker over 4000 legioner af ånder, og han giver også kendte ånder.

Kilde: Arbatel De magia veterum

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.