En dansers karriere: hvilke af Lucifers dæmoner kan give dig professionelle belønninger?


 

 

 

 

 

 


 

Hagith er beskrevet i Arbatel De magia veterum, og dette er hans segl. Hagith er danserens ånd.

 

En dansers karriere begynder tidligt i livet og cirka i en alder af ti. Normalt begynder det lille barn at gå på en danseskole, og karrieren begynder.

I et af mine tidligere indlæg beskrev jeg Lucifers bedste dæmoner for skuespilleren. Jeg havde en klient, og hun var danser. På hendes anmodning, kastede jeg en særlig trylleformular til hende.

I dette indlæg vil jeg skrive om den bedste spiritus til dansere. De fleste af ånderne er selvfølgelig Lucifers dæmoner, og de kan hjælpe danseren med at blive meget berømt og rig.

 

 


 

En dansers karriere:

demon Paimon

 

Dæmon Paimon er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Paimon er den 9. ånd, han er rangeret som en konge, og han er meget lydig over for Lucifer. Han fremstår som en mand, der rider på en kamel. Paimon kan lære dig al kunst og videnskab, og også andre hemmelige ting.

Paimon giver værdighed, og hvis det er hans vilje, gør han enhver mand underkastet magikeren. Desuden kan Paimon give dig gode velkendte ånder, og sådan nogle, der kan undervise i alle kunster.

Denne ånd er ansvarlig for 200 legioner af mindre spiritus.

Kilde: Goetia

 

 

 

Kundehistorie

 

Kong Paimon har hjulpet mig på måder, jeg aldrig kunne have forestillet mig! Resultaterne er fuldstændig ude af denne verden.

Han har lært mig så meget i at beherske dans, kunst, udtryk, sprog og endda vækket andre psykiske evner, som jeg ikke engang var klar over.

Jeg har en helt anden holdning til livet. Han har ændret det til det bedre. Mange tak for din hjælp, Paimon.

C.P fra USA

 

 


 

En dansers karriere:

demon Lucifer

 

Dæmon Lucifer er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Dæmon Lucifer har skarer af dæmoner under hans kommando. Lucifer er Helvedes kejser, og han kan drive din karriere fremad. Tilkald Lucifer under hvert karrierefremskridtsritual.

Pagter med Lucifer er meget populære som en form for trolddom for karrierefremme. Lucifer har magten til at fremme din karriere og hjælpe dig med at klatre op ad karrierestigen.

Bør folk frygte Lucifer? Nej. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor folk frygter Lucifer og hans dæmoner. Dæmoner er så hjælpsomme.

 

 

Kundehistorie 1

 

Hej, jeg giver bare små vidnesbyrd som betalinger til Lucifer. Det har været en kort tidsramme, siden du lavede en pagt med Lucifer og hans dæmoner på mine vegne, men jeg tror, ​​tingene trækker mig i den rigtige retning.

Flere muligheder er blevet sendt til min fitnessbaserede virksomhed. Jeg vil tale med en stor forsamling af mennesker i mit lokalsamfund på søndag om fitness.

Denne mulighed vil sandsynligvis hjælpe mig med at opbygge et væld af trækkraft til min virksomhed. Dæmonerne gør et godt stykke arbejde.

Greyserafim fra USA

 

Kundehistorie 2

 

Tingene har været langsomme, men jeg samler langsomme kundeemner og kunder. Jeg tror, ​​at dæmonerne kan skubbe mig i retning af bedre markedsføring, og hvem jeg markedsfører specifikt til.

Jeg føler også, at dæmonerne presser mig til at opdatere min programmering og træning. Giv dem min tak.

Greyserafim fra USA

 

Kundehistorie 3

 

Jeg vil gerne give ros og vidnesbyrd til Lucifer og hans dæmoner for at gøre mig stærkere og skille mig mere ud i min fitnesskarriere.

Flere mennesker begynder at lægge mærke til mig og lægge mærke til, hvad jeg gør. Dæmonerne giver mig flere udsigter.

Greyserafim fra USA

 

 


 

En dansers karriere:

demon Belial

 

Demon Belial er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Belial uddeler høje titler og prestigefyldte arbejdsstillinger, og han giver også gode familiære humør. Denne dæmon giver venner og fjender tjenester.

Demon Belial skal have ofringer og gaver fra den, der udøver hekseri. Hvis der ikke gives tilbud og gaver til Belial, vil han ikke give sande svar og bedrage udøveren.

Kilde: Goetia

 

 

Lucifer og Belial er de to mest magtfulde og indflydelsesrige dæmoner. Disse to dæmoner kan hjælpe dig med at blive en berømt danser.

Af denne grund er det meget ønskeligt at lære hekseri og tilkalde disse dæmoner meget ofte. Men nogle af mine klienter er kristne, og de har aldrig nogensinde tilkaldt Lucifer.

Desuden er det ikke muligt for dem at indkalde Lucifer til ritualer i privatlivets fred i deres hjem. En af mine kunder fra USA indrømmede: “Min kæreste vil blive bange for mig og forlade mig.”

Selvfølgelig indgår jeg pagter med Lucifer og hans dæmoner på vegne af forretningsmænd. Jeg udfører hovedarbejdet. Forretningsmanden laver lette besværgelser, når ingen er hjemme.

 

 


 

En dansers karriere:

den olympiske ånd Hagith

 

Hagith er beskrevet i Arbatel De magia veterum, og dette er hans segl.

 

Hagith er ansvarlig for alle ting, der har en forbindelse til planeten Venus. Han gør udøveren af ​​magi meget attraktiv. Hagith kan forvandle kobber til guld og guld til kobber.

Hagith hersker over 4000 legioner af ånder, og han giver også kendte ånder.

Kilde: Arbatel De magia veterum

 

 

Hold ofte ritualer sammen med Hagith. Denne ånd er meget kraftfuld og vil hjælpe dig med at styre din vægt og holde dig ung og attraktiv.

Dit job er på scenen, og Hagith vil hjælpe dig med at skinne med skønhed og elegance. Hagith er en meget venlig ånd. Lucifer er ikke ansvarlig for Hagith.

 

 


 

En dansers karriere:

demon Marbas

 

Dæmonen Marbas er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Marbas er den 5. ånd, og han er rangeret som præsident. Han dukker op i skikkelse af en stor løve, men får så menneskelig skikkelse. Marbas svarer virkelig på hemmelige og skjulte spørgsmål.

Dæmonen Marbas forårsager sygdomme og helbreder dem også. Denne ånd giver stor visdom og viden inden for de mekaniske kunster, og han kan også ændre mennesker til andre former. Endelig hersker Marbas over 36 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 

Marbas er danserens lægedæmon. Denne dæmon helbreder mindre sygdomme meget hurtigt. Nogle gange skal man danse på scenen, selvom man ikke har det godt.

Marbas kan helbrede mindre sygdomme meget hurtigt og give dig mulighed for at præstere godt på scenen. Marbas kan hjælpe dig med at forblive ved godt helbred.

 

 


 

En dansers karriere:

demon Clauneck & demon Bune

 

Demon Clauneck er beskrevet i Grimoirium Verum, og disse er hans segl.

 

Clauneck har magt over rigdomme, og han kan få skatte til at blive fundet. Han kan give store rigdomme til den, der indgår en pagt med ham, fordi han er højt elsket af Lucifer.

Det er ham, der sørger for, at pengene bringes.

Kilde: Grimoirium Verum

 

 

Demon Bune er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Bune eller nogle gange også kaldet for Bime, er den 26. ånd i Goetia. Han er rangeret som en hertug. Bune optræder i form af en drage med tre hoveder.

Hans første hoved er en hunds, det andet er som en Gryphon, og det tredje hoved er en mands. Bune taler med høj og rolig stemme.

Denne ånd ændrer stedet for de døde menneskers ånder og får ånderne under hans kommando til at samle sig på din grav.

Bune gør folk rige og kloge. Han er troværdig og giver sande svar på dine krav. Bune kommanderer 30 legioner.

Kilde: Goetia

 

 

Dæmoner som Clauneck og Bune er meget hjælpsomme, og de hjælper folk med at blive rige. Dansere kan også lave almindelige pengeritualer med Clauneck og Bune.

En forretningsmand rådes til at udføre 3 pengemagiske ritualer hver måned for at hjælpe virksomheden med at overleve under finanskrisen.

Hvorfor? Fordi pengebesværgelser er med til at tiltrække kunder med masser af penge til virksomheden.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.