Demon Bucon: oikea tapa käsitellä tätä paholaista


 

Demon Bucon on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Bucon on kuvattu Grimorium Verumissa ja tästä demonista sanotaan: “Bucon voi aiheuttaa vihaa ja terävää mustasukkaisuutta vastakkaisen sukupuolen jäsenten välillä.”

Lähde: Grimorium Verum

 

 


 

Demon Bucon:

petollinen henki

 

Demoni Buconista tiedetään vähän, koska monet ihmiset eivät tee taikuutta tällä hengellä. Bucon on haastava henki työskennellä, mutta hän tekee työnsä erittäin hyvin.

Sinun täytyy tehdä sopimus Buconin kanssa ja luvata tälle paholaiselle lahja vastineeksi taikapalveluista. Jos et tee sopimusta Buconin kanssa etkä lupaa maksua maagisista palveluista, tämä paholainen voi pettää sinut. Sitten eroloitsusi kostaa sinulle.

Mistä tiedän tämän kaiken? Kertoiko Bucon minulle tämän kaiken? Ei! Tarkkailin loitsujani:

loistavia tuloksia saatiin, kun loitsin asiakkaideni puolesta ja lupasin Bucon tehdä tästä paholaisesta kuuluisan demonin.

Tällaisten rituaalien aikana soitin Belial ja Bucon yhteen, ja he auttoivat asiakastani saamaan kauan toivotun koston entiselle poikaystävälle.

Toisessa hyvin monimutkaisessa tapauksessa kerroin Bucon, että asiakas ostaisi lahjan, jos paholainen tuhoaisi suhteen kahden tietyn ihmisen välillä.

Buconilta kesti kolme kuukautta saada aikaan erittäin vihainen tappelu kahden ihmisen välillä. Pariskunta erosi heti, eivätkä he nähneet enää toisiaan.

Asiakkaani lähetti minulle erityisen lampun Buconille. Lamppua kutsutaan “Buconin lampuksi”.

 

 


 

Bucon, Surgat, Belial

ja kuolleet

 

Nämä ovat joitain monista hengistä, jotka voivat pettää sinua, jos et tee sopimuksia heidän kanssaan:

Bucon

Surgat

Belial

kuolleiden henget (jos he eivät ole omia sukulaisiasi, jotka rakastivat sinua)

Nämä henget rakastavat lahjoja ja sinun täytyy ostaa lahjoja heille. Surgat rakastaa työskennellä ryhmässä yhdessä Belialin ja kuolleiden henkien kanssa.

Surgat, Belial ja kuolleet voivat auttaa sinua saamaan pankkilainoja (vaikka pankki olisi kieltäytynyt pankkilainasta), eliminoida häiriöitä ja avata jäädytettyjä tilejä.

 

 

Demon Surgat on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

“Surgat avaa kaikenlaiset lukot.”

Lähde: Grimoirium Verum

 

 


 

Demon Bucon:

kuinka tehdä

sopimus hänen kanssaan

 

Buconin avulla on erittäin helppoa tehdä sopimus, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Heitä ympyrä, kutsu Bucon ja näytä demonille hänen lahjansa.

Yleensä asiakas lähettää minulle kuvan suunnitellusta Bucon lahjasta (kuparinen tarjotin kynttilöitä varten). Lataan tämän kuvan ja näytän sen demonille rituaalin aikana.

Sitten teen loitsun. Jos Bucon tekee hyvää työtä ja asiakas on erittäin tyytyväinen, paholainen saa lahjan.

 

 


 

Demon Bucon: varoitus!

 

Bucon on erittäin hankala henki, enkä väitä, että jos teet sopimuksen hänen kanssaan, hän tekee taianomaisen työn. Sinun täytyy ystävystyä “karkeiden” henkien kanssa ja valmistautua kaaokseen omassa elämässäsi.

Vaikka olisit hyvin läheisiä ystäviä Buconin kanssa, hän on oikeudenmukainen henki, ja hän voi pettää sinut. Mitä sitten voi tehdä? Et voi rangaista Buconia, koska hän ei ole tehty lihasta ja luista.

Hänen huomiotta jättäminen henkinä ei auta. Bucon ei halua rakkauttasi tai huomiotasi. Hän ei ole riippuvainen rakkaudestasi. Tee taikuutta Bucon kanssa omalla vastuullasi ja ole valmis kaaokseen omissa suhteissasi. Tämä voi tapahtua.

Oletetaan, että teet taikuutta Buconin kanssa jakaaksesi parin. Vältä kontaktia pariskuntaan hinnalla millä hyvänsä! Jos pysyt yhteydessä pariin, Bucon vetää sinut haitallisiin tappeluihin erottaakseen sinut parista.

Jotkut asiakkaistani eivät ymmärtäneet demoni Andras, demoni Bucon ja heidän pahantahtoisuuttaan ja jättivät huomioimatta neuvoni.

Lopputulos? Asiakkaani raahattiin haitallisiin tappeluihin pariskunnan (loitsun kohteiden) kanssa. Jotkut näistä taisteluista johtivat todellisiin fyysisiin taisteluihin. Goetia on varoitus Andras. Bucon ei eroa Andras.

Kateus muuttuu usein vihaksi, eikö niin? Jos olet luonteeltasi vihainen ihminen, vältä Andras ja Bucon, koska nämä demonit lähettävät sinut ensin mielisairaalaan, sitten poliisiasemalle ja sitten vankilaan.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.