Noituus liikemiehille: pitäisikö sinun pitää okkulttiset käytännöt yksityisinä?


 

Nämä ovat Luciferin ja Clauneckin sinetit Grimorium Verumista. Ihmiset pelkäävät numeroa 666.

 

Noituus liikemiehille on todella hyödyllinen taito, jonka jokaisen yrittäjän tulee hallita. Mutta jos olet liiketoiminnassa tai sinulla on työpaikka ja haluat säilyttää hyvän maineen, sinun on pidettävä okkulttiset käytäntösi yksityisinä.

Maailma on pääasiassa kristitty! Tämä on tärkeää pitää mielessä. Vaikka osa yhteiskuntaa olisi täynnä ateisteja, maineesi voi kärsiä, jos paljastat okkulttisia käytäntöjäsi maailmalle.

Ihmiset pelkäävät numeroa 666, koska he eivät tiedä tästä numerosta paljoa. 666 on aurinkodemonin Sorathin numero. Tämä demoni on yhteydessä Qliphothin puun aurinkopalloon ja vasemmanpuoleiseen polkuun (pois jumalasta).

Ihmiset yhdistävät numeron 666 Saatanaan, seksuaalisiin orgioihin, kaaokseen ja pahoihin asioihin. He sanovat, että 666 on huono numero ja pelkäävät tätä numeroa. 666 on hyvä numero ja se resonoi:

henkilökohtainen voima

suurta itseluottamusta

paljon rahaa

Lisään demoni Sorathin rahaloitsuihini. Luon myös raha-amuletteja, joissa on Sorathin, Sunin ja Nakhielin sinetit. Joten Sorathin määrä liittyy menestykseen liiketoiminnassa ja rahassa.

Tässä postauksessa haluan kirjoittaa tuskallisista kokemuksistani, kun avauduin noituusharjoituksistani. Vielä nykyäänkin ihmiset kutsuvat minua nimellä Satana. Selän takana tietysti!

Tämän postauksen luettuaan useimmat liikemiehet haluavat pitää okkulttiset käytäntönsä yksityisinä.

 

 


 

Noituus liikemiehille:

oli aika!

 

Pidin okkulttiset käytäntöni piilossa kaikilta, koska välitin rakastamani miehen maineesta. Meillä oli hyvä elämä yhdessä hyvin pitkään.

Yhtäkkiä menetin työpaikkani. Mutta työpaikkani menetyksellä ei ollut mitään vaikutusta perheen talouteen. Jonkin ajan kuluttua elämäni suurin rakkaus sai sydänkohtauksen.

Kun mies osallistuu ammattilaiskilpailun jännittävään peliin, kilpailee pomojensa kanssa ja jahtaa korkeaa asemaa ja paljon rahaa, loppu voi tulla. Työstressi voi aiheuttaa ennenaikaisen kuoleman.

En löytänyt nopeasti töitä kapeasta työalastani johtuen. Mutta se ei ollut ongelma alussa. Mutta lopulta aika tuli ja rahavarat alkoivat loppua.

Minulla ei ollut vaihtoehtoa. Tein lujan päätöksen: lähden avoimeksi okkulttisten käytäntöjeni kanssa ja perustan oman noitayritykseni. Joten avauduin ja kaikki ymmärsivät, että olin noita.

 

 


 

Noituus liikemiehille:

se oli kipeä!

 

Yhtäkkiä ihmiset alkoivat juorua ja välttelivät minua. Yhteiset ystävämme eivät estäneet minua sosiaalisessa mediassa, koska he halusivat pysyä kohteliaina.

He eivät enää ottaneet minuun yhteyttä. Mutta ennen he olivat parhaita ystäviämme! Yksi heistä oli hyvin huolissaan ja jopa soitti lapselleni ja sanoi:

“Olen erittäin pahoillani menetyksestäsi ja tiedän, että suret edelleen. Mutta tiedätkö, että äitisi on noita? Tiedätkö, että isäsi asui yhdessä noidan kanssa koko elämänsä?

Pysytkö turvassa äitisi kanssa? Onko äitisi ystävällinen sinulle?”

Joten, pointtini on tämä, että joillakin ihmisillä ei ole etiikkaa ja heillä on todella huonot käytöstavat. Tunsin oloni erittäin loukkaantuneeksi, kun sain tiedon tästä keskustelusta.

Jos paljastat okkulttisia käytäntöjäsi maailmalle, saatat myös menettää ystäväsi ja ihmiset varmasti juoruilevat sinusta. Ihmiset juoruivat minusta.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.