Liiketoiminta tänään: pitäisikö pomosi ja työtovereiden tietää, että harjoitat noituutta?


 

Tämä on kuuluisa Voodoo-nukke.
Tämä on kuuluisa Voodoo-nukke.

 

Liiketoiminta tänään on joukko julkaisuja liikemiehille. Tämän päivän aihe käsittelee okkulttisia käytäntöjäsi suhteessa pomoihisi ja työtovereihisi.

Pitäisikö pomosi ja työtovereiden tietää okkulttisista käytännöistäsi? Okkultismi on vain viisaille ihmisille. Maailma on jaettu kahteen ihmisryhmään: ateisteihin ja viisaisiin.

Ne, jotka ovat viisaita, ovat ihmisiä, jotka ymmärtävät, että on näkymättömiä voimia ja okkultismin harjoittaja voi käyttää näitä voimia saavuttaakseen tiettyjä tavoitteita.

Tässä viestissä haluan kirjoittaa vaaroista, jotka aiheutuvat okkulttisten käytäntöjesi paljastamisesta ympäristöllesi työpaikallasi.

Kirjoitan myös siitä, kuinka voit käyttää okkulttisia voimiasi saavuttaaksesi tavoitteita ja puolustaaksesi hyvinvointiasi.

 

 


 

Liiketoiminta tänään:

ovatko he kristittyjä?

 

Kristityt asiakkaani pelkäävät demoneita. Nämä miehet harjoittavat noituutta itse, mutta he kutsuvat vain enkeleitä. Jos pomosi ja työtoverisi ovat kristittyjä ja muslimeja, olet tekemisissä viisaiden ihmisten kanssa.

Minulla on jopa muslimiasiakkaita. Nämä miehet tulevat luokseni rakkausloitsuja ja taloudellisia sopimuksia varten Luciferin kanssa. He tietävät paljon noituudesta.

Kristityt ja muslimit tietävät paljon noituudesta yleensä. He ovat myös tietoisia noituuden huonoista puolista. Jos paljastat okkulttisia käytäntöjäsi, työpaikallasi olevat ihmiset hätääntyvät.

Pomosi ja työtoverisi tulevat epäluuloisiksi ja pitävät sinua uhkana. On mahdollista, että he kääntyvät noidan puoleen hakeakseen suojaa.

Kyllä, he tarvitsevat suojaa loitsuiltasi. Olen varma, että sinun täytyy tehdä taikuutta työtovereillesi ja esimiehille kilpailun ja arjen asioiden takia.

Lyhyesti sanottuna, älä anna pomosi ja työtovereiden tietää, että harjoitat noituutta. Jos kerrot heille totuuden sinusta ja töissä on kitkaa ja kohdistat työtovereihin loitsuja, he syyttävät sinua heidän vahingoittamisesta.

Työpaikallani ihmiset syyttivät minua sairauden aiheuttamisesta heille. No, en kiistänyt totuutta, koska meillä oli kitkaa. Emme pitäneet toisistamme paljon. Ihmiset pelkäsivät minua ja tunsin tämän.

 

 


 

Liiketoiminta tänään:

ovatko he ateisteja?

 

Ateistit on jaettu kahteen ryhmään:

yhden ryhmän jäsenet ovat vaarattomia ja naiiveja kuin pienet vauvat

toisen ryhmän jäsenet ovat vaarallisia

Voit loitsua ateisteja niin paljon kuin haluat. Voit manipuloida näitä ihmisiä miten haluat. He eivät koskaan ymmärrä, mitä heille tapahtuu ja miksi:

he pitävät sinusta niin paljon ja miksi he haluavat miellyttää sinua

miksi he menettävät tasapainoa kävellessään (miksi korvakiteet siirtyivät yhtäkkiä)

miksi heidät siirrettiin toiselle työosastolle

miksi he riitelevät niin paljon kumppaniensa kanssa

miksi he tulivat uudelleen raskaaksi ja ovat nyt poissa töistä kuukausia

Jos olet tekemisissä ateistien kanssa, jotka ovat vaarattomia ja naiiveja kuin pieniä vauvoja, uskon, että voit kertoa heille noituudestasi. Nämä ihmiset ovat vaarattomia.

He tietävät vähän buddhalaisuudesta ja New Age -jutuista. Anna heidän ajatella, että harjoitat sellaista New Age -juttua.

Nämä ihmiset eivät ole edes tietoisia Focalorin kaltaisista demoneista, jotka voivat aiheuttaa laivojen uppoamisen ja autojen rikkoutumisen. Okkultismin harjoittajat tietävät hyvin, että Focalor voi aiheuttaa tappavia onnettomuuksia.

On olemassa toinen ryhmä ateisteja – okkultismiin ei-uskovia. Nämä ihmiset ajattelevat, että ihmiset ovat viisaampia kuin jumala ja demonit.

Nämä ihmiset ovat naiiveja typeriä ja sinun tulee olla hyvin varovainen heidän kanssaan. Pysy kaukana tästä ihmisryhmästä, koska he haluavat usein käyttää väärin valtaansa pomoinasi, koska he olettavat, että olet voimaton.

Entä jos he käyttävät väärin voimiaan siinä määrin, että he tekevät sinut todella surulliseksi? Entä jos he joutuvat pyörätuoliin loppuelämänsä kirouksen jälkeen?

Erittäin pahoja onnettomuuksia voi tapahtua vihaisten kirousten jälkeen. Entä jos konfliktillasi kyseisen henkilön kanssa olisi todistajia? Joten on viisasta pitää okkulttiset käytäntösi yksityisinä.

Olen varma, että näillä työssäsi olevilla ihmisillä ei ole mitään okkulttista suojaa, joka heijastaisi kirouksesi takaisin sinulle.

Mutta joillakin okkultistisilla harjoittajilla ja myös joillakin ei-harjoitsijoilla on tällainen suoja noidilta. Sinun on siis oltava tietoinen tämäntyyppisestä suojauksesta. Se voi olla siellä ja suojella kohdettasi kirouksiltasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.