Hekseri for forretningsmænd: skal du holde din okkulte praksis privat?


 

 

 

 

 

 


 

Disse er seglerne af Lucifer og Clauneck fra Grimorium Verum. Folk er bange for tallet 666.

 

Hekseri for forretningsmænd er virkelig en meget nyttig færdighed, som enhver person i erhvervslivet bør mestre. Men hvis du er til forretning eller har et arbejde og ønsker at bevare et godt omdømme, skal du holde din okkulte praksis privat.

Verden er hovedsageligt kristen! Dette er vigtigt at huske på. Selvom dele af samfundet er fyldt med ateister, kan dit omdømme lide skade, hvis du afslører din okkulte praksis for verden.

Folk er bange for tallet 666, fordi de ikke ved meget om dette nummer. 666 er nummeret på soldæmonen Sorath. Denne dæmon er forbundet med solsfæren på Qliphoths træ og til venstre sides sti.

Folk forbinder tallet 666 med Satan, seksuelle orgier, kaos og dårlige ting. De siger, at 666 er et dårligt tal og frygter dette tal. 666 er et godt tal, og det giver genlyd med:

personlig magt

stor selvtillid

mange penge

Jeg inkluderer dæmonen Sorath i mine pengebesværgelser. Jeg laver også pengeamuletter med seglerne fra Sorath, Sun og Nakhiel. Så antallet af Sorath er forbundet med succes i forretning og penge.

I dette indlæg vil jeg skrive om mine smertefulde oplevelser, da jeg gik åbent ud med mine heksekunster. Selv i dag kalder folk mig ved navnet Satana. Bag min ryg, selvfølgelig!

Efter at have læst dette indlæg vil de fleste mennesker i erhvervslivet vælge at holde deres okkulte praksis privat.

 

 


 

Hekseri for forretningsmænd:

tiden kom!

 

Jeg holdt min okkulte praksis skjult for alle, fordi jeg bekymrede mig om omdømmet til den mand, jeg elskede. Vi havde et godt liv sammen i meget lang tid.

Pludselig mistede jeg mit arbejde. Men tabet af mit job havde ingen indflydelse på vores familieøkonomi. Efter nogen tid fik mit livs største kærlighed et hjerteanfald.

Når en mand er involveret i det spændende spil i det professionelle løb, konkurrerer med sine chefer og jagter høje positioner og masser af penge, kan enden komme. Stress på arbejdet kan forårsage for tidlig død.

Jeg kunne ikke hurtigt finde et job på grund af mit snævre arbejdsområde. Men det var ikke noget problem i starten. Men til sidst kom tiden, og pengereserverne begyndte at ende.

Jeg havde ikke noget valg. Jeg tog en fast beslutning: Jeg vil gå åbent ud med min okkulte praksis og starte min egen hekseforretning. Så jeg gik åben, og alle forstod, at jeg var heks.

 

 


 

Hekseri for forretningsmænd:

det var smertefuldt!

 

Pludselig begyndte folk at sladre, og de undgik mig. Vores fælles venner blokerede mig ikke på sociale medier, fordi de ønskede at forblive høflige.

De kontaktede mig aldrig igen. Men førhen var de vores bedste venner! En af de mennesker var meget bekymret og ringede endda til mit barn og sagde:

“Jeg er meget ked af dit tab, og jeg ved, at du stadig sørger. Men ved du, at din mor er en heks? Ved du, at din far levede sammen med en heks hele sit liv?

Er du tryg i din mors selskab? Er hun venlig mod dig?”

Så min pointe er denne, at nogle mennesker ikke har nogen etik og har virkelig dårlige manerer. Jeg følte mig meget såret, efter at jeg blev informeret om denne samtale.

Hvis du afslører dine okkulte praksisser for verden, kan du også miste dine venner, og folk vil helt sikkert sladre om dig. Folk sladrede om mig.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.