Forretning som en fornøjelse: hvordan tiltrækker man højt betalende og gode kunder til dig?


 

 

 

 

 

 


 

Nu kan jeg godt lide mine kunder, fordi de er venlige kunder.

 

Forretning som en fornøjelse er sjælden. Jeg driver forretning både for fornøjelsens skyld og for penge. Jeg kan godt lide mine kunder, fordi mine kunder er søde mod mig. Mine klienter vender ofte tilbage til mig, fordi de har brug for mere hjælp.

Det er meget svært at drive en okkult virksomhed. Dette skyldes, at de fleste mennesker er ateister. Vi lærer kun at se det fysiske stof og ignorere ikke-fysiske livsformer: Gud.

Mine klienter er tidligere kristne, der opdagede det okkulte. Mange af mine klienter er nye i det okkulte. Mange af dem begynder at blive fri fra kirkens programmering om, at Lucifer og hans dæmoner er dårlige.

I dette indlæg vil jeg skrive om de typer kunder, jeg havde fra begyndelsen, og de problemer, jeg faldt over. Livet lærte mig at sigte efter kunder af god kvalitet.

Jeg vil også forklare, hvad du skal gøre, hvis du vil tiltrække gode kunder til din virksomhed. Jeg vil også forklare, hvad du skal gøre, hvis du ønsker, at dine kunder skal blive dine faste kunder.

 

 


 

Forretning som en fornøjelse:

det forkerte og rigtige

type klient for mig

 

Jeg elsker mig selv meget. Jeg ved præcis, hvem jeg forventer skal blive min klient. Min klient er:

en god og venlig kvinde

en god og venlig mand

en forretningsmand

en sanger

en politiker

en politimand

en livvagt eller en sikkerhedsvagt

en ejendomshandler

en bonde

en læge

Men da jeg var ny i erhvervslivet, tiltrak jeg alle slags mennesker til mig. Jeg lærte at definere mine politikker, og hvordan jeg vil arbejde med min klient.

Jeg lærte at afvise klienter. Jeg lærte at spotte nærige kunder, der krævede 100 % garanti for mit okkulte arbejde.

Disse mennesker vidste intet om hekseri og havde en dum idé om, at hver besværgelse skulle resultere i tilfredsstillelse af deres ønsker. Jeg afviste modigt sådanne klienter.

Endelig havde jeg et kæmpe problem med en bestemt kvinde. Hun var meget uhøflig mod mig! Jeg forstod: Jeg vil ikke have denne type klienter, og jeg vil ikke have, at sådanne mennesker overhovedet er i stand til at have råd til mine tjenester. Min indre heks gjorde oprør.

Som mange af mine bloglæsere ved, er min protektor en død middelalderregent. Den døde dronning hjalp mig med at hæve mine priser ved at fordoble dem på én gang.

Efter at jeg hævede mine priser, begyndte jeg at tiltrække gode og venlige kunder til mig. Så hvis du vil tiltrække gode kunder til dig, skal du hæve dine priser.

Men alligevel havde mange mennesker sagtens råd til mine tjenester. Jeg lærte at identificere dårlige kunder og undgik dem. Du skal kende de indre kvaliteter hos søde kunder.

En sød klient er en sød person. Det er så simpelt.

 

 


 

Forretning som en fornøjelse:

definere din politik

 

Vær klar over din politik og hvad du forventer af din klient. Nu har jeg for det meste højt betalende kunder, og jeg informerer dem altid om mit okkulte arbejde: besværgelser kommer ikke med en 100% garanti.

Kunden ved, at tilbagebetaling ikke bør forventes. Men mine klienter vender tilbage til mig igen og igen. Dette skyldes mange forskellige faktorer:

Jeg har klienter i alderen 35 til 60 år, og de fleste par er gift. En mand og en kvinde i et ægteskab oplever ofte en krise, når manden er omkring de 60.

Så jeg kaster kærlighedsbesværgelser for at holde manden og konen sammen og hjælpe dem til at elske hinanden og nyde god sex.

Jeg kaster også kærlighedsbesværgelser til en tilbagevendende mandlig klient. Mine kærlighedsbesværgelser ser ud til at hjælpe ham til at blive elsket af kvinder.

Jeg har også en anden kunde, og jeg holder hende sammen med hendes kæreste. Fra begyndelsen havde dette par vanskeligheder. Men nu takket være mine kærlighedsbesværgelser er disse to mennesker sammen og elsker hinanden.

Jeg tilbyder også særlige former for beskyttelse til folk i erhvervslivet. Kun jeg yder sådan en beskyttelse, fordi jeg er meget erfaren i hekseri, der involverer døde militærpersonale. Men jeg har alle rettigheder til at nægte mine tjenester til mine kunder, der driver en virksomhed.

Så mine kunder observerede den første kærlighedsformular, og hvordan den hjalp dem. Så blev de mine faste kunder. Hvis en anden kærlighedsbesværgelse ikke virker, som den skal, kaster jeg en meget stærkere kærlighedsbesværgelse. Gratis naturligvis.

Hvis en forretningsmand har et meget kompliceret problem, som måske ikke kan løses med et enkelt magisk ritual, og han står over for konkurs, prøver jeg at være så hjælpsom, som jeg kan være.

Mine kunder ved, at jeg involverer mit militære spøgelse i kærlighedsbesværgelser, og det er derfor, mine kærlighedsbesværgelser fungerer så godt i de fleste tilfælde. Så de elsker det militære spøgelse og vil have denne ånd til at hjælpe dem.

 

 


 

Forretning som en fornøjelse:

opkræve et gebyr for din tid

 

Jeg råder dig til at opkræve et gebyr for din tid sammen med kunden. I løbet af denne tid vil du lære din klient rigtig godt at kende. Du vil ikke føle dig bitter over at bruge så meget tid sammen med din klient uden løn.

Nogle gange har mine kunder for mange spørgsmål, og jeg svarer gerne på dem alle. Jeg bliver betalt for min tid. Det sker også, at klienten ønsker at lære simple hekseriritualer.

Jeg giver min klient instruktioner om, hvordan man giver gaver til Lucifer og hans dæmoner, og hvordan man udfører simple besværgelser.

 

 


 

Forretning som en fornøjelse:

afvise utilfredse kunder

 

Jeg råder til at afvise vrede kunder. Disse kunder er vrede på deres kolleger og beder mig om at straffe disse mennesker. I min tid med klienten observerer og læser jeg mellem linjerne.

Disse vrede kunder kan give dig store problemer. Så efter at jeg har brugt noget tid sammen med klienten og lært mere om, hvad der foregår på arbejdet, forstår jeg, at det ikke er min type klient.

 

 


 

Forretning som en fornøjelse:

ingen massehekseri

 

Der er ulemper med høje priser: du vil ikke have masser af kunder. Men der er også gode ting ved høje priser: du vil have gode og tilbagevendende kunder.

Før finanskrisen havde jeg mange kunder fra USA. Nu har jeg ingen kunder fra USA. Min forretning har ændret sig meget. Jeg laver B2B-anliggender, og mine kunder er for det meste forretningsmænd.

Disse mennesker kommer fra forskellige lande og har forskellige erhverv. Nogle af disse mænd udøver hekseri, men nogle er helt nye inden for hekseri.

Deres forretning går ikke godt, og nogle af disse mennesker står over for konkurs. Jeg tror på, at enhver virksomhed, inklusive min, er i en overgangsfase mod en B2B-model.

 

 


 

Forretning som en fornøjelse:

tjene 100%

 

Jeg råder dig til at betjene dine kunder 100%. Giv dine kunder 100% god service. Kunden skal føle sig velkommen til at kontakte dig når som helst. Jeg råder dig også til at være 100 % ærlig over for dine kunder.

Hvis jeg vurderer, at en kærlighedsbesværgelse måske ikke giver de resultater, klienten ønsker, fortæller jeg altid klienten om dette.

Eller hvis jeg vurderer, at jeg ikke kan returnere en mands kone tilbage til ham, fordi hun løb væk til en anden mand og planlægger ægteskab snart, er jeg ærlig omkring dette.

Så er det en anden sag, hvis manden er stædig og vil have mig til at besværge. Klienten bebrejder mig ikke, hvis jeg undlader at returnere hans kone til ham.

Nogle gange er det bare ikke skæbne at være sammen med en, du elsker. Ægteskaber slutter. Nogle gange kan kærlighedsbesværgelser mislykkes, og du kan ikke tvinge nogen til at være sammen med dig hele tiden.

Jeg underviser ikke i hekseri, fordi der ikke er nogen efterspørgsel fra mine klienter. Disse mennesker har meget travlt med deres forretning eller arbejde, og de hyrer mig til at arbejde magi for dem.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.