Forretning i dag: skal din chef og dine kolleger vide, at du dyrker hekseri?


 

 

 

 

 

 


 

Dette er et ritual med den berømte Voodoo-dukke.
Dette er et ritual med den berømte Voodoo-dukke.

 

Forretning i dag er en gruppe af publikationer for erhvervspersonen. Dagens emne handler om din okkulte praksis i forhold til dine chefer og kolleger.

Bør dine chefer og kolleger vide om dine okkulte praksisser? Det okkulte er kun for kloge mennesker. Verden er opdelt i to grupper af mennesker: ateister og dem, der er kloge.

De, der er kloge, er mennesker, der forstår, at der er usete kræfter, og disse kræfter kan bruges af udøveren af ​​det okkulte til at opnå specifikke mål.

I dette indlæg vil jeg skrive om farerne ved at afsløre din okkulte praksis til dine omgivelser på din arbejdsplads. Jeg vil også skrive om, hvordan du kan bruge dine okkulte kræfter til at nå mål og til at forsvare dit velbefindende.

 

 


 

Forretning i dag:

er de kristne?

 

Mine kristne klienter er bange for dæmoner. Disse mænd dyrker selv hekseri, men de tilkalder kun engle. Hvis dine chefer og kolleger er kristne og muslimer, har du med kloge mennesker at gøre.

Jeg har selv muslimske klienter. Disse mænd kommer til mig for kærlighedsbesværgelser og økonomiske pagter med Lucifer. De ved meget om hekseri.

Kristne og muslimer ved meget om hekseri generelt. De er også opmærksomme på de dårlige aspekter af hekseri. Hvis du afslører din okkulte praksis, vil folk på dit arbejde blive alarmerede.

Dine chefer og kolleger vil blive mistænksomme og betragte dig som en trussel. Det er muligt, at de vil henvende sig til en heks for at blive beskyttet af heksen.

Ja, de har brug for beskyttelse mod dine besværgelser på dem. Jeg er sikker på, at du bliver nødt til at tryllebinde dine kolleger og chefer på grund af konkurrencen og hverdagens problemer på arbejdet.

Kort sagt, lad ikke dine chefer og kolleger vide, at du dyrker hekseri. Hvis du lader dem vide sandheden om dig, og der er gnidninger på arbejdet, og du målretter dine kolleger med besværgelser, vil de anklage dig for at skade dem.

Folk på mit arbejde beskyldte mig for at forårsage sygdom hos dem. Nå, jeg benægtede ikke sandheden, for vi havde gnidninger. Vi kunne ikke lide hinanden meget. Folk var bange for mig, og jeg kunne mærke dette.

 

 


 

Forretning i dag:

er de ateister?

 

Nå, ateister er opdelt i to grupper:

medlemmer af en gruppe er harmløse og naive som små babyer

medlemmer af den anden gruppe er farlige

Du kan kaste så mange besværgelser på ateister, som du vil. Du kan manipulere disse mennesker, som du vil. De vil aldrig nogensinde forstå, hvad der foregår med dem og hvorfor:

de kan lide dig så meget, og hvorfor de ønsker at behage dig

hvorfor de mister balancen, når de går (hvorfor ørekrystallerne pludselig blev forskudt)

hvorfor de blev flyttet til en anden afdeling

hvorfor de skændes så meget med deres kammerater

hvorfor de blev gravide igen og nu har fri i månedsvis

Hvis du har at gøre med ateister, der er harmløse og naive som små babyer, tror jeg, du kan fortælle dem om dine heksekunster. Disse mennesker er harmløse.

De ved lidt om buddhisme og om New Age-ting. Lad dem tro, at du praktiserer den slags New Age-ting.

Disse mennesker er ikke engang opmærksomme på dæmoner som Focalor, der kan få skibe til at synke og biler til at blive smadret. Udøvere af det okkulte er godt klar over, at Focalor kan forårsage dødelige ulykker.

Der er den anden gruppe af ateister – de ikke-troende i det okkulte. Disse mennesker tror, ​​at mennesker er overlegne i forhold til gud og dæmoner.

Disse mennesker er naive tåber, og du bør være meget forsigtig med dem. Hold dig væk fra denne kategori af mennesker, fordi de ofte kan lide at misbruge deres kræfter som chef over dig, fordi de antager, at du er magtesløs.

Hvad hvis de misbruger deres kræfter i en sådan grad, at de gør dig rigtig ked af det? Hvad hvis de ender med at være bundet til en kørestol resten af ​​deres liv efter din forbandelse?

Meget slemme ulykker kan ske efter vrede forbandelser. Hvad hvis der var vidner til din konflikt med den pågældende? Så det er en klog handling at holde din okkulte praksis privat.

Jeg er sikker på, at disse mennesker på dit arbejde ikke har nogen okkult beskyttelse, der vil afspejle din forbandelse tilbage til dig.

Men nogle okkulte udøvere og også nogle ikke-udøvere har denne form for beskyttelse mod hekse. Så du bør også være opmærksom på denne type beskyttelse: dine mål kan have det.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.