Demon Bucon Grimorium Verumista ja kuinka se voi auttaa sinua


 

Demon Bucon on kuvattu Grimorium Verumissa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demoni Bucon on kuvattu Grimorium Verumissa ja tästä demonista sanotaan: “Bucon voi aiheuttaa vihaa ja terävää mustasukkaisuutta vastakkaisen sukupuolen jäsenten välillä.”

Lähde: Grimorium Verum

 

 


 

Demon Bucon:

oikea tapa tehdä taikuutta

 

Bucon on erittäin ovela. Paras tapa tehdä liiketoimintaa tämän demonin kanssa on antaa hänelle lahjoja rituaalin aikana ja myös tehdä sopimuksia ja luvata hänelle lisäpalkkio työstään.

Ei kuitenkaan ole 100-prosenttista takuuta, joka lupaa sinulle, että Bucon noudattaa sopimustasi. Demonit ovat muinaisia ​​jumalia, eikä ihmisillä ole valtaa tai hallintaa jumaliin.

Jos käskemme Buconin tekemään tahtomme, hän voi tulla ärtyisäksi ja vihaiseksi ja aiheuttaa myös kaaosta omaan elämäämme. Mikä kaaos? Purkaa omat suhteemme.

Voimme vain pyytää jumalia rankaisemaan vihollisiamme ja toivoa, että näin tapahtuu. Mutta Bucon on hyvä demoni, koska kun hän tekee työtään, hän tekee sen todella hyvin (tappeja ja tappeluita on) ja pariskunta eroaa.

Oletetaan, että teet taikuutta Buconin kanssa jakaaksesi parin. Vältä kontaktia pariskuntaan hinnalla millä hyvänsä! Jos pysyt yhteydessä pariin, Bucon vetää sinut haitallisiin tappeluihin erottaakseen sinut parista.

Jotkut asiakkaistani eivät ymmärtäneet demoni Andras, demoni Bucon ja heidän pahantahtoisuuttaan ja jättivät huomioimatta neuvoni. Lopputulos? Asiakkaani raahattiin haitallisiin tappeluihin pariskunnan (loitsun kohteiden) kanssa.

Jotkut näistä taisteluista johtivat todellisiin fyysisiin taisteluihin. Goetialla on varoitus Andrasista. Bucon ei eroa Andrasista.

Kateus muuttuu usein vihaksi, eikö niin? Jos olet luonteeltasi vihainen ihminen, vältä Andras ja Bucon, koska nämä demonit lähettävät sinut ensin mielisairaalaan, sitten poliisiasemalle ja sitten vankilaan.

 

 


 

Samanlainen demoni:

Andras

 

Demon Andras on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

63. henki on Andras ja hän on markiisi. Hän kylvää erimielisyyksiä. Jos et ole varovainen, Andras tappaa sinut ja ystäväsi. Andras hallitsee yli 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Bucon:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on Qliphothin puu.
Tämä on Qliphothin puu. Grimorium Verumin mukaan Bucon tulee Golabista. Tätä paikkaa hallitsee planeetta Mars.

 

Grimorium Verumin mukaan kaikki tässä kirjassa kuvatut demonit, mukaan lukien Bucon, ovat peräisin Golabista. Tätä paikkaa hallitsee planeetta Mars.

Käytän myös tiettyjä Geburah-vastineita Golabille, ja vastineet ovat seuraavat:

Hallitseva planeetta: Mars

Päivä: Tiistai

Astrologinen tunti: Mars

Alttarikankaan väri: punainen

Kynttilät: punaiset, mustat tai valkoiset (käytä valkoisia kynttilöitä, jos et saa punaisia ​​tai mustia kynttilöitä)

Numero taikuudessa: 5 (esimerkiksi 5 kynttilää)

Metalli: rauta (käytä vasaraa tai teräskolikoita, koska teräs sisältää rautaa)

Yrtti/kasvi: tupakka

Paras päivä tehdä taikuutta Buconin kanssa on tiistai. Voit hienosäätää taikuuttasi tekemällä sen Marsin astrologisen tunnin aikana.

Kuun tulee olla täysi tai pienentynyt. Buconiin voi soittaa myös lauantaisin.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.