Demon Bucon fra Grimorium Verum og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Bucon er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Dæmon Bucon er beskrevet i Grimorium Verum, og det siges om ham: “Bucon kan forårsage had og skarp jalousi mellem medlemmer af det modsatte køn.”

Kilde: Grimorium Verum

 

 


 

Demon Bucon:

den rigtige måde at gøre magi på

 

Bucon er meget snedig. Den bedste måde at gøre forretninger med denne dæmon på er at give ham gaver under ritualet og også at indgå pagter og love ham noget ekstra betaling for sit arbejde.

Der er dog ingen 100 % garanti, der lover dig, at Bucon vil overholde din pagt. Dæmoner er gamle guder og mennesker har ingen magt eller kontrol over guderne.

Hvis vi befaler Bucon at gøre vores vilje, kan han blive gnaven og vred og også forårsage kaos i vores eget liv. Hvilket kaos? Bryd vores egne forhold.

Vi kan kun bede guderne om at straffe vores fjender og håbe, at dette sker. Men Bucon er en god dæmon, for når han gør sit arbejde, gør han det rigtig godt (der slås og slås), og parret går fra hinanden.

Lad os antage, at du tilkalder Bucon for at adskille et par kærester. Undgå kontakt med parret for enhver pris! Hvis du forbliver i kontakt med parret, vil Bucon trække dig ind i ondsindede slagsmål for at adskille dig fra parret.

Nogle af mine klienter forstod ikke dæmonen Andras, dæmonen Bucon og deres ondsindede natur og ignorerede mine råd. Resultatet? Mine klienter blev trukket ind i ondsindede slagsmål med parret (fortryllelsens mål).

Nogle af disse kontakter resulterede i virkelige fysiske kampe. Der er en advarsel i Goetia om Andras. Bucon er ikke anderledes end Andras.

Jalousi bliver ofte til vrede, ikke? Hvis du er en vred person af natur, så undgå Andras og Bucon, for disse dæmoner vil først sende dig til et sindssygehospital, derefter til politistationen og derefter i fængsel.

 

 


 

En lignende dæmon:

Andras

 

Dæmon Andras er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Den 63. ånd er Andras, og han er en markis. Han sår splid. Hvis du ikke er forsigtig, slår Andras dig og dine venner ihjel. Andras hersker over 30 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Bucon:

den bedste tid til magi

 

Dette er Qliphoths træ.
Dette er Qliphoths træ. Ifølge Grimorium Verum kommer Bucon fra Golab. Dette sted er styret af planeten Mars.

 

Ifølge Grimorium Verum kommer alle dæmonerne beskrevet i denne bog, inklusive Bucon, fra Golab. Dette sted er styret af planeten Mars.

Jeg bruger også visse ækvivalenter til Geburah til Golab, og ækvivalenterne er som følger:

Herskende planet: Mars

Dag: tirsdag

Astrologisk time: Mars

Alterdug farve: rød

Stearinlys: røde, sorte eller hvide (brug hvide lys, hvis du ikke kan få røde eller sorte lys)

Tal i magi: 5 (f.eks. 5 stearinlys)

Metal: jern (brug en hammer eller stålmønter, fordi stål indeholder jern)

Urt/plante: tobak

Den bedste dag at trylle med Bucon på er tirsdag. Du kan finjustere din magi ved at gøre det i den astrologiske time på Mars.

Månen skal være fuld eller falde i størrelse. Du kan også ringe til Bucon om lørdagen.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.