Demon Bucon: den korrekte måde at håndtere ham på


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Bucon er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

Dæmon Bucon er beskrevet i Grimorium Verum, og det siges om ham: “Bucon kan forårsage had og skarp jalousi mellem medlemmer af det modsatte køn.”

Kilde: Grimorium Verum

 

 


 

Demon Bucon:

en bedragerisk ånd

 

Lidt er kendt om dæmonen Bucon, fordi ikke så mange mennesker laver magi med denne ånd. Bucon er en udfordrende ånd at arbejde med, men han gør sit arbejde meget godt.

Du skal indgå en pagt med Bucon og love ham en gave som betaling for hans tjenester. Hvis du ikke laver en pagt med Bucon og ikke lover ham betaling for hans tjenester, kan han bedrage dig. Så vil din adskillelsesmagi give bagslag på dig.

Hvordan ved jeg alt dette? Fortalte Bucon mig alt dette? Jeg observerede mine besværgelser:

vidunderlige resultater blev opnået, da jeg lavede hævntryller på vegne af mine klienter og lovede Bucon at gøre ham til en berømt dæmon.

Under sådanne hævnritualer tilkaldte jeg Belial og Bucon sammen, og de hjalp min klient med at få hendes længe ønskede hævn over sin ekskæreste.

Under en anden meget kompliceret sag fortalte jeg Bucon, at klienten vil købe ham en gave, hvis han ødelægger forholdet mellem visse to personer.

Det tog Bucon tre måneder at fremprovokere en meget vred kamp mellem de to personer. Parret var gået fra hinanden på én gang, og de så aldrig hinanden mere.

Min klient sendte mig en speciel lampe til Bucon. Lampen hedder “Bucons lampe”.

 

 


 

Bucon, Surgat, Belial

og de døde

 

Dette er nogle af mange ånder, der kan bedrage dig, hvis du ikke indgår pagter med dem:

Bucon

Surgat

Belial

de dødes ånder (hvis de ikke er dine egne slægtninge, der elskede dig)

 

 

Demon Surgat er beskrevet i Grimorium Verum, og dette er hans segl.

 

“Surgat åbner alle slags låse.”

Kilde: Grimorium Verum

 

 

 

Disse ånder sætter pris på gaver, og du skal købe gaver til dem. Surgat elsker at arbejde i et team sammen med Belial og med de dødes ånder.

Surgat, Belial og de døde kan hjælpe dig med at få banklån (selvom banken har nægtet dig et banklån), eliminere ballademagere og låse op for frosne konti.

 

 


 

Demon Bucon:

hvordan man laver en pagt

med ham

 

Det er meget nemt at lave en pagt med Bucon eller enhver anden spiritus. Kast en cirkel, tilkald Bucon og vis dæmonen hans gave.

Normalt sender en kunde mig et billede af en planlagt gave til Bucon (en kobberbakke til hans stearinlys). Jeg downloader dette billede og viser det til dæmonen under et ritual.

Så lav din trylleformel og instruer Bucon om hans pligter.

 

 


 

Demon Bucon: forsigtig!

 

Bucon er en meget vanskelig ånd, og jeg siger ikke, at hvis du laver en pagt med ham, vil han gøre som instrueret. Du skal blive meget nære venner med “tricky” ånder og være forberedt på kaos i dit eget liv.

Selvom du er meget nære venner med Bucon, er han en retfærdig ånd, og han kan forråde dig. Hvad kan du så gøre? Du kan ikke straffe Bucon, for han er ikke lavet af kød og knogler.

At ignorere ham som en ånd vil ikke hjælpe. Bucon vil ikke have din kærlighed eller din opmærksomhed. Han er ikke afhængig af din kærlighed.

Lav magi med Bucon på egen risiko, og vær forberedt på brud i dine egne forhold. Dette kan ske.

Lad os sige, at du vil tilkalde Bucon for at adskille et par kærester. Undgå kontakt med parret for enhver pris! Hvis du forbliver i kontakt med parret, vil Bucon trække dig ind i ondsindede slagsmål for at adskille dig fra parret.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.