Bisnes ilona: kuinka houkutella sinulle korkeapalkkaisia ​​ja hyviä asiakkaita?


 

Nyt pidän asiakkaistani, koska he ovat ystävällisiä asiakkaita.

 

Bisnes ilona on harvinaista. Teen liiketoimintaa sekä huvikseni että rahan vuoksi. Pidän asiakkaistani, koska asiakkaani ovat ystävällisiä minulle. Asiakkaani palaavat usein takaisin luokseni, koska he tarvitsevat enemmän apua.

Okkultistisen yrityksen pyörittäminen on erittäin vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmisistä on ateisteja. Meitä opetetaan näkemään vain fyysinen aine ja jättämään huomiotta ei-fyysiset elämänmuodot: Jumala.

Asiakkaani ovat entisiä kristittyjä, jotka löysivät okkultismin. Monet asiakkaistani ovat uusia okkultismin parissa. Monet asiakkaistani ovat alkaneet vapautua kirkon ohjelmoinnista, jonka mukaan Lucifer ja demonit ovat pahoja.

Tässä postauksessa haluan kirjoittaa siitä, millaisia ​​asiakkaita minulla oli alusta asti ja mistä ongelmista törmäsin. Elämä opetti minut tavoittelemaan laadukkaita asiakkaita.

Selitän myös, mitä sinun tulee tehdä, jos haluat houkutella hyviä asiakkaita yritykseesi. Selitän myös, mitä sinun tulee tehdä, jos haluat asiakkaistasi kanta-asiakkaitasi.

 

 


 

Bisnes ilona:

väärä ja oikea

tyyppinen asiakas minulle

 

Rakastan itseäni paljon. Tiedän tarkalleen, kenen odotan olevani asiakkaani. Asiakkaani on:

hyvä ja kiltti nainen

hyvä ja kiltti mies

liikemies

laulaja

poliitikko

poliisi

henkivartija tai vartija

kiinteistökauppias

maanviljelijä

lääkäri

Mutta kun olin uusi yrittäjänä, houkuttelin luokseni kaikenlaisia ​​ihmisiä. Opin määrittelemään politiikkani ja kuinka haluan työskennellä asiakkaani kanssa.

Opin kieltäytymään asiakkaista. Opin huomaamaan köyhiä asiakkaita, jotka vaativat 100 %:n takuuta okkulttiselle työlleni.

Nuo ihmiset eivät tienneet mitään noituudesta ja heillä oli tyhmä ajatus, että jokaisen loitsun täytyy johtaa heidän halujensa tyydyttämiseen. Hylkäsin rohkeasti tällaiset asiakkaat.

Lopulta minulla oli valtava ongelma naisen kanssa. Nainen oli erittäin töykeä minua kohtaan! Ymmärsin: en halua tämän tyyppisiä asiakkaita enkä halua, että sellaisilla ihmisillä on edes varaa palveluihini. Sisäinen noitani kapinoi.

Kuten monet blogini lukijat tietävät, suojelijani on kuollut keskiaikainen valtionhoitaja. Kuollut kuningatar auttoi minua nostamaan hintojani kaksinkertaistamalla ne kerralla.

Nostettuani hintojani aloin houkutella luokseni hyviä ja ystävällisiä asiakkaita. Joten jos haluat houkutella sinulle hyviä asiakkaita, sinun on nostettava hintojasi.

Mutta silti monilla ihmisillä olisi helposti varaa palveluihini. Opin tunnistamaan huonot asiakkaat ja vältin heitä. Sinun täytyy tuntea mukavien asiakkaiden sisäiset ominaisuudet.

Mukava asiakas on mukava ihminen. Se on niin yksinkertaista.

 

 


 

Bisnes ilona:

ole selkeä politiikkasi suhteen

 

Tee selväksi politiikkasi ja mitä odotat asiakkaaltasi. Nyt minulla on enimmäkseen korkeapalkkaisia ​​asiakkaita ja kerron heille aina okkultistisesta työstäni: loitsuilla ei ole 100% takuuta.

Asiakas tietää, että hyvityksiä ei pidä odottaa. Mutta asiakkaani palaavat luokseni uudestaan ​​​​ja uudestaan. Tämä johtuu monista eri tekijöistä:

Minulla on asiakkaita 35-60-vuotiaita ja suurin osa pareista on naimisissa. Avioliitossa oleva mies ja nainen kokevat usein kriisin, kun mies on noin 60-vuotias.

Joten loitsuin rakkausloitsuja pitääkseni miehen ja vaimon yhdessä ja auttaakseni heitä rakastamaan toisiaan ja nauttimaan upeasta seksistä.

Teen myös rakkausloitsuja palaavalle miesasiakkaalle. Rakkausloitsuni näyttävät auttavan häntä tulemaan naisten rakastetuksi.

Minulla on myös toinen asiakas ja pidän hänet yhdessä hänen rakastajansa kanssa. Tällä parilla oli alusta asti vaikeuksia. Mutta nyt rakkausloitsujeni ansiosta nämä kaksi ihmistä ovat yhdessä ja rakastavat toisiaan.

Tarjoan myös erikoissuojauksia liike-elämässä toimiville ihmisille. Vain minä tarjoan tällaista suojaa, koska olen erittäin kokenut noituudesta, johon liittyy kuolleita sotilashenkilöitä. Mutta minulla on kaikki oikeudet kieltäytyä palveluistani asiakkailleni, jotka harjoittavat yritystä.

Joten asiakkaani havaitsivat ensimmäisen rakkausloitsun ja kuinka se auttoi heitä. Sitten heistä tuli kanta-asiakkaitani. Jos toinen rakkausloitsu ei toimi niin kuin pitäisi, teen paljon vahvemman rakkausloitsun. Ilmainen tietysti.

Jos liikemiehellä on hyvin monimutkainen ongelma, jota ei ehkä voida ratkaista yhdellä loitsuyrityksellä, ja hän on konkurssin edessä, yritän olla niin avulias kuin voin.

Asiakkaani tietävät, että liitän sotilaallisen haamuni rakkausloitsuihin ja siksi rakkausloitsuni toimivat niin hyvin useimmissa tapauksissa. Joten he rakastavat sotilaallista haamua ja haluavat tämän hengen auttavan heitä.

 

 


 

Bisnes ilona:

veloittaa ajastanne

 

Suosittelen veloittamaan maksun asiakkaan kanssa yhteisestä ajasta. Tänä aikana opit tuntemaan asiakkaasi erittäin hyvin. Et ole katkera, kun vietät niin paljon aikaa asiakkaasi kanssa ilman palkkaa.

Joskus asiakkaillani on liikaa kysymyksiä ja vastaan ​​mielelläni kaikkiin. Minulle maksetaan ajastani. Sattuu myös niin, että asiakas haluaa oppia yksinkertaisia ​​noituusrituaaleja.

Neuvon asiakastani antamaan lahjoja Luciferille ja demoneille ja kuinka tehdä yksinkertaisia ​​loitsuja, kuten vetoomusloitsuja.

 

 


 

Bisnes ilona:

hylätä onnettomia asiakkaita

 

Suosittelen hylkäämään vihaiset asiakkaat. Nämä asiakkaat ovat vihaisia ​​työntekijöilleen ja pyytävät minua rankaisemaan näitä ihmisiä. Asiakkaan kanssa ollessani tarkkailen ja luen rivien välistä.

Nämä vihaiset asiakkaat voivat aiheuttaa sinulle suuria ongelmia. Joten kun olen viettänyt aikaa asiakkaan kanssa ja oppinut tuntemaan enemmän työssä tapahtuvista asioista, ymmärrän, että tämä ei ole minun tyyppistäni asiakasta.

 

 


 

Bisnes ilona:

ei massanoituutta

 

Korkeissa hinnoissa on haittoja: sinulla ei ole paljon asiakkaita. Mutta korkeissa hinnoissa on myös hyviä puolia: sinulla on hyviä ja palaavia asiakkaita.

Ennen finanssikriisiä minulla oli paljon asiakkaita Yhdysvalloista. Nyt minulla ei ole yhtään asiakasta Yhdysvalloista. Yritykseni on muuttunut paljon. Hoidan B2B-asioita ja asiakkaani ovat enimmäkseen liikemiehiä.

Nämä ihmiset tulevat eri maista ja heillä on erilaisia ​​ammatteja. Jotkut näistä miehistä harjoittavat noituutta, mutta jotkut ovat täysin uusia noituudessa.

Heidän liiketoimintansa ei mene hyvin, ja osa näistä ihmisistä on konkurssin edessä. Uskon, että jokainen yritys, myös minun, on siirtymävaiheessa kohti B2B-mallia.

 

 


 

Bisnes ilona:

palvella 100 %

 

Suosittelen palvelemaan asiakkaitasi 100%. Tarjoa asiakkaillesi 100 % hyvää palvelua. Asiakkaan tulee tuntea olevansa tervetullut ottamaan sinuun yhteyttä milloin tahansa. Suosittelen myös olemaan 100 % rehellisiä asiakkaillesi.

Jos arvioin, että rakkausloitsu ei välttämättä tuota asiakkaan haluamia tuloksia, kerron siitä aina asiakkaalle.

Tai jos arvioin, etten voi palauttaa miehen vaimoa hänelle, koska hän pakeni toisen miehen luo ja suunnittelee pian avioliittoa, olen rehellinen.

Sitten on toinen asia, jos mies on itsepäinen ja haluaa minun loitsujen. Asiakas ei syytä minua, jos en palauta hänen vaimoaan hänelle.

Joskus ei vain ole kohtaloa olla jonkun kanssa, jota rakastat. Avioliitot loppuvat. Joskus rakkausloitsut voivat epäonnistua, etkä voi pakottaa ketään olemaan kanssasi koko ajan.

En opeta noituutta, koska asiakkaillani ei ole kysyntää. Nämä ihmiset ovat hyvin kiireisiä liike- tai työnsä kanssa, ja he palkkaavat minut loitsumaan heidän puolestaan.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.