Demon Valefor fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Valefor er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Valefor er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Nedenfor finder du nyttig information om Valefor, og det vil hjælpe dig med at tilkalde denne dæmon.

 

 


 

Demon Valefor:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Valefar er en hertug, og han kommer i form af en løve med et hoved af en tyv. Denne ånd er meget velkendt og rar for dem, som han giver sig til kende for.

Men dette fortsætter indtil Valefar har bragt dem til galgen (en konstruktion til at hænge kriminelle). Valefar hersker over 10 legioner.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Valefor:

Daemonolatry Goetia

 

Ifølge S. Connolly underviser Valefor i loyalitet og kunsten at manipulere. Valefor kan vise dig, hvordan du skal opføre dig for at få det, du ønsker.

 

 


 

Demon Valefor: Goetia

 

Den 6. spirit er Valefor, og han er rangeret som en hertug. Han er en god bekendt, men vil friste udøveren til at stjæle. Valefor styrer 10 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Valefor:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Hertugerne af Goetia kommer fra området Netzach (Qlipha Harab-Serapel). Dette sted er styret af planeten Venus.

 

Valefor er rangeret som en hertug, og hertugerne af Goetia kommer fra Netzach. Men hvis du kender Qliphoths træ, så kan man sige, at Valefor kommer fra Netzachs skal.

Skallen på Netzach hedder Harab-Serapel, og Netzachs korrespondancer kan bruges til magi med Valefor:

Herskende planet: Venus

Dag: Fredag

Astrologisk time: Venus

Papir sigil farve: grøn eller kobber

Metal sigil: kobber

Tal i magi: 7

Urt: kanel (mit eget valg)

Duft: sandeltræ

Den bedste dag for magi med Valefor er en fredag. Vælg den astrologiske time for Venus, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.