Demon Shax Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Shax on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Shax on kuvattu Goetia ja Pseudomonarchia Daemonum. Shax mainitaan myös The Discoverie of Witchcraft ja joissakin muissa vanhoissa okkultistisissa kirjoissa.

Alta löydät sekoituksen tietoa Shax ja toivottavasti pystyt kutsumaan tämän demonin. Joten aloitetaan puhuminen Shax.

 

 


 

Demon Shax: Goetia

 

44. henki on Shax tai Shaz ja hänet luokitellaan markiisiksi. Shax voi viedä näön, kuulon tai ymmärryksen keneltä tahansa käskystäsi.

Demoni Shax velvollisuus on varastaa rahaa kuninkaiden taloista ja kantaa sitä uudelleen 1200 vuoden kuluttua. Käskystäsi Shax hakee sinulle hevoset tai mitä tahansa muuta.

Shax on pakotettava kolmioon tai muuten hän valehtelee ja pettää sinut. Mutta Shax voi löytää kaiken, mikä on piilotettu, ja hän voi myös tarjota sinulle hyviä tuttuja henkiä.

Shax komentaa 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Shax:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Shax on markiisi. Shax tekee tämän ihmeellisesti: taikurin käskystä tämä henki vie näön, kuulon ja ymmärryksen kaikilta.

Hän varastaa rahaa jokaisen kuninkaan talosta ja kantaa sen takaisin 1200 vuoden kuluttua. Hän voi hakea hevosia Taikurille. Mutta Shaxin täytyy olla kolmion sitoma tai muuten hän valehtelee ja pettää.

Kun hän kertoo totuuden, hän kertoo salaisista asioista. Hän voi myös toimittaa Taikurille hyviä demonisia palvelijoita. Shax komentaa 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Shax:

Daemonolatry Goetia

 

Rituaalien jälkeen Shax kanssa saatat löytää tavan saada se, mitä haluat saada. Shax voi tuoda sinulle etuja muiden ihmisten kautta.

Lähde: Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Demon Shax:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Goetian markiisi demonit tulevat Yesodin kuoresta. Yesodin kuori on Gamaliel ja sitä hallitsee Kuu-planeetta.

 

Shax on luokiteltu markiisiksi. Näin sanoo sekä Pseudomonarchia Daemonum että Goetia. Taikuudessani Goetian markiisilaisten kanssa käytän Yesodin vastaavuuksia:

Hallitseva planeetta: Kuu

Päivä: Maanantai

Astrologinen tunti: Kuu

Paperin demonimerkin väri: violetti

Kynttilän väri: hopea tai violetti

Metalli: hopea

Numero: 9

Jalokivi: kirkasta quarts

Paras rituaaleille demoni Shax kanssa on maanantai. Valitse kuun astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.