Demon Samigina Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Samigina on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Samigina on kuvattu Goetia, mutta tätä henkeä kuvataan myös useissa muissa vanhoissa grimoireissa. Alta löydät useita kuvauksia Samigina eri lähteistä.

 

 


 

Demon Samigina:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Gamigin (Samigina) on hieno markiisi, ja hänet nähdään pienen hevosen muodossa. Kun hän ottaa ihmismuodon, hän puhuu käheällä äänellä. Hän puhuu vapaista tieteistä.

Samigina voi saada takaisin syntiin kuolleiden ja kiirastulessa olevien ihmisten sielut. Samiginan avulla kuolleet saavat ilmasta tehdyt ruumiit ja vastaavat kysymyksiisi.

Samigina hallitsee 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Samigina: Goetia

 

Samigina on neljäs henki ja hän on suuri markiisi. Hän esiintyy pienen hevosen tai perseen muodossa, ja sitten pyynnöstäsi hän muuttaa ulkonäköään ja ottaa ihmisen muodon.

Hän puhuu käheällä äänellä. Samigina opettaa kaikkia liberaaleja tieteitä ja kertoo kuolleista sieluista, jotka kuolivat syntiin.

Samigina hallitsee yli 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Samigina:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Goetian markiisi demonit tulevat Yesodin kuoresta. Yesodin kuori on Gamaliel ja sitä hallitsee Kuu-planeetta.

 

Samigina on luokiteltu markiisiksi. Näin sanoo sekä Pseudomonarchia Daemonum että Goetia. Taikuudessani Goetian markiisilaisten kanssa käytän Yesodin vastaavuuksia:

Hallitseva planeetta: Kuu

Päivä: Maanantai

Astrologinen tunti: Kuu

Paperin demonimerkin väri: violetti

Kynttilän väri: hopea tai violetti

Metalli: hopea

Numero: 9

Jalokivi: kirkasta quarts

Paras rituaaleille demoni Samigina kanssa on maanantai. Valitse kuun astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.