Dæmon Shax fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Shax er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Demon Shax er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Shax er også nævnt i The Discoverie of Witchcraft og nogle andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Shax og forhåbentlig vil du være i stand til at tilkalde denne dæmon. Så lad os begynde at tale om Shax.

 

 


 

Demon Shax: Goetia

 

Den 44. spirit er Shax eller Shaz, og han er rangeret som en markis. Shax kan fjerne synet, hørelsen eller forståelsen af ​​enhver person på din kommando.

Hans pligt er at stjæle penge ud af kongers huse og bære dem igen om 1.200 år. På din kommando vil Shax hente heste eller andre ting til dig.

Shax skal tvinges ind i trekanten, ellers vil han lyve og bedrage dig. Men Shax kan opdage alle ting, der er skjult, og han kan også give dig gode, velkendte ånder.

Shax befaler 30 legioner af ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Shax:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Shax er en markis, og han gør disse ting forunderligt: ​​fjerner synet, hørelsen og forståelsen af ​​enhver, der er på kommando af tryllekunstneren.

Han stjæler penge ud af enhver konges hus og fører dem tilbage efter 1200 år. Han kan hente heste til tryllekunstneren. Men Shax skal være bundet af trekanten, ellers vil han lyve og bedrage.

Når han taler sandt, fortæller han om skjulte ting. Han kan også forsyne Tryllekunstneren med gode Familiars. Shax befaler 30 legioner af ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Shax:

Daemonolatry Goetia

 

Efter ritualer med Shax, kan du finde en måde at opnå det, du ønsker at opnå. Shax kan give dig fordele gennem andre mennesker.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Shax:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Shax er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Shax er mandag. Vælg den astrologiske time af Månen, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.