Dæmon Samigina fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Samigina er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmonen Samigina er beskrevet i Goetia, men han er også beskrevet i flere andre gamle Grimoires. Nedenfor finder du flere beskrivelser af Samigina fra forskellige kilder.

 

 


 

Demon Samigina:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Gamigin (Samigina) er en stor markis, og han ses i form af en lille hest. Når han tager menneskelig skikkelse på sig, taler han med en hæs stemme. Han taler om liberale videnskaber.

Samigina kan hente sjælene fra de døde mennesker, der er døde i synd og er i skærsilden. Med hjælp fra Samigina vil de døde tage et legeme af luft og besvare dine spørgsmål.

Samigina hersker over 30 legioner af spiritus.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Samigina: Goetia

 

Samigina er den fjerde ånd, og han er en stor markis. Han optræder i form af en lille hest eller røv, og så vil han på din anmodning ændre sit udseende og antage menneskelig form.

Han taler med en hæs stemme. Samigina underviser i alle liberale videnskaber og redegør for døde sjæle, der døde i synd.

Samigina hersker over 30 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Samigina:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Samigina er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Samigina er mandag. Vælg den astrologiske time af Månen, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.