Goetian kuninkaat ja kuinka he voivat auttaa sinua


 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Goetian kuninkaat tulevat Tipharethin tai Qlipha Tagaririmin (Thagirion) alueelta.

 

Goetian kuninkaat ovat demonien ryhmä. Kun teen taikuutta Goetian kuninkaiden kanssa, käytän Tipharethin vastaavuuksia Thagirionille (Tagaririm):

Hallitseva planeetta: Aurinko

Päivä: Sunnuntai

Astrologinen tunti: su

Paperin demonimerkin väri: keltainen

Metallinen demonimerkki: kulta

Kynttilän väri: keltainen (kulta)

Numero: 6

Kasvi: Auringonkukka (käytä siemeniä)

Jalokivi: Topaasi

Soita Goetian kuninkaille sunnuntaina. Valitse astrologinen auringon tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Belial

 

Demon Belial on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Belial jakaa korkeita titteleitä ja arvostettuja töitä, ja hän antaa myös hyvän tutun hengen. Tämä demoni auttaa Magea saamaan suosion ystäviltä ja vihollisilta.

Demon Belialilla on oltava tarjouksia ja lahjoja noituuden harjoittajalta. Jos Belialille ei anneta uhreja ja lahjoja, hän ei anna oikeita vastauksia ja pettää harjoittajaa.

Lähde: Goetia

 

 


 

Zagan

 

Demon Zagan on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Zagan on Goetian 61. henki. Tämä Henki voi auttaa sinua tulemaan rohkeaksi. Hän voi muuttaa tietyn tilanteen paremmaksi.

S. Connolly neuvoo tekemään taikuutta tämän Hengen kanssa riippuvuuksien hillitsemiseksi ja myös silloin, kun haluamme elämästämme paremman.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Balam

 

Demon Balam on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Balam on suuri kuningas ja hän voi kertoa sinulle nykyisyyden, menneisyyden ja tulevaisuuden kysymyksistä. Hän voi tehdä ihmisen näkymättömäksi ja myös viisaaksi.

Balam hallitsee yli 40 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Vinea

 

Demon Vinea on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Vinea (Vine) on Goetian 45. henki ja hän on sekä kuningas että jaarli. Hänen toimistonsa on auttaa sinua löytämään piilotettuja asioita ihmisistä ja noidista ja velhoista. Hän voi kertoa sinulle menneisyydestä, tulevaisuuden nykyisyydestä.

Jos käsket Vineaa, tämä demoni rakentaa torneja, murtaa suuria kivimuureja ja tekee vedestä karkeaksi myrskyillä. Tämä henki hallitsee 36 legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Asmoday

 

Demon Asmoday on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Sidonay tai Asmoday on suuri kuningas. Hänet nähdään kolmella päällä: ensimmäinen on kuin härkä, toinen kuin mies, kolmas kuin pässi. Hänellä on käärmeen häntä.

Hän nostaa liekkejä suustaan ​​ja kävelee hanhen jaloilla. Lisäksi hän ratsastaa helvetin lohikäärmeen selässä ja kantaa kädessään keihää ja lippua.

Asmoday on Amaymon vallassa. Sinun on lähestyttävä Asmoday ja Amaymon suurella kunnioituksella ja oltava erittäin kohtelias ja nöyrä vetoomuksissasi.

Jos et osoita kunnioitusta, Asmoday ja Amaymon pettävät sinut ja muuttavat kaikki toimintasi epäonnistumisiksi.

Asmoday antaa hyveiden sormuksen. Hän opettaa matematiikkaa ja geometriaa, tähtitiedettä, mekaniikkaa ja kaikkia käsitöitä. Hän vastaa kaikkiin vaatimuksiisi todella ja täydellisesti.

Hän tekee sinusta voittamattoman, näyttää sinulle tulonlähteen ja vartioi sitä. Asmoday hallitsee 72 legioonaa huonompia henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Purson

 

Demon Purson on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Purson on ennustamisen henki, koska tämä henki tietää kaiken menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Goetia kertoo meille, että Purson voi jopa auttaa meitä löytämään tulonlähteemme. Tämä Henki hallitsee 22 legioonaa ala-arvoista ja voi tarjota sinulle hyviä tuttuja.

S. Connolly kertoo, että Purson voi auttaa meitä näkemään visioita kristallipallossa tai kun kanavoimme tietoa. Purson voi antaa sinulle neuvoja tieteellisten kokeiden aiheesta (jos suunnittelet niitä).

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Beleth

 

Demon Beleth on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Beleth on suuri kuningas. Hän näyttää kamalalta ja ratsastaa kalpealla hevosella. Ennen häntä menevät ihmiset trumpettien kanssa ja kaikenlaista musiikkia kuuluu. Kun kutsut Beleth, hän näyttää karkealta ja raivokkaalta.

Tämä henki voi käyttäytyä itsepäisesti, mutta häntä on kohdeltava hyvin ja kunnioittavasti. Beleth saa aikaan rakkautta miehen ja naisen välillä, kunnes taikurin toive toteutuu.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Paimon

 

Demon Paimon on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Paimon on yhdeksäs henki, hänet on luokiteltu kuninkaaksi ja hän on hyvin tottelevainen Luciferille. Hän näyttää mieheltä, joka ratsastaa kamelin selässä. Paimon voi opettaa sinulle kaikkia taiteita ja tieteitä sekä muita salaisia ​​asioita.

Paimon antaa arvokkuuden ja jos se on hänen tahtonsa, hän voi tehdä kenet tahansa miehen alistumaan Taikurille. Lisäksi Paimon voi antaa sinulle hyviä tuttuja henkiä ja sellaisia, jotka voivat opettaa kaikkia taiteita.

Tämä henki on vastuussa 200 legioonasta vähäisemmistä henkistä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Bael

 

Demon Bael on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Bael on ensimmäinen henki ja hän on kuningas. Kun Bael loihditaan, hän ilmestyy kolmella päällä: ensimmäinen pää on sammakon pää, toinen pää kuuluu miehelle ja kolmas kuuluu kissalle.

Tämä henki puhuu syvällä äänellä ja tekee miehen näkymättömäksi. Hän tekee myös ihmisestä viisaan. Bael hallitsee yli 66 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.