Demon Raum Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Raum on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Raum mainitaan useissa vanhoissa okkulttisissa lähteissä: Pseudomonarchia Daemonum, Goetia, The Discoverie of Witchcraft ja The Book of Incantations.

Alta löydät hyödyllistä tietoa demoni Raum ja se auttaa sinua kutsumaan hänet. Tämän demonin voimat ovat: tiedon varastaminen ja ennustaminen.

 

 


 

Demon Raum: Goetia

 

40. henki on Raum ja hänet on arvosteltu Earliksi. Hän esiintyy aluksi variksen muodossa, mutta sinun pyynnöstäsi hän pukeutuu ihmisen muotoon.

Hänen kykynsä on sellainen: varastaa aarteita kuninkaan taloista ja viedä se sinne, missä häntä käsketään.

Hänen velvollisuutensa on myös tuhota kaupungit ja ihmisarvot ja kertoa kaikesta menneestä ja mitä on ja mitä tulee olemaan. Raum voi aiheuttaa rakkautta ystävien ja vihollisten välillä.

Raum komentaa 30 legioonaa alkoholijuomia.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Raum:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Raum on suuri jaarli, hän tulee variksen muotoiseksi, mutta kysyttäessä hän saa ihmisen muodon. Pyynnöstäsi hän varastaa kuninkaan talosta ja kantaa sen sinne, missä käsketään kantaa sitä.

Hän tuhoaa kaupunkeja ja halveksii suuresti kaikkea ihmisarvoa. Hän tietää nykyiset, menneet ja tulevat asiat ja sovittaa ystävät ja viholliset.

Raum hallitsee 30 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Raum:

Daemonolatry Goetia

 

S. Connolly on Goetia-taikuuden asiantuntija ja neuvoo soittamaan Raumille vihollisen tuhoamiseksi.

Stephanien mukaan Raum on avuksi myös oikeudellisissa taisteluissa suuria yrityksiä vastaan ​​ja hän voi tukea meitä, kun todennäköisyys on meitä vastaan.

 

 


 

Demon Raum:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Demoni Raum on luokiteltu Earliksi. Goetian jaarlit tulevat Golabin Qliphasta. Kaavio perustuu Clavicula Salomonisista löydettyihin tietoihin.

 

Demoni Raum on Earl ja Earls of Goetia ovat peräisin Golabin Qliphasta. Tätä paikkaa hallitsee arkkidemoni Asmodeus. Huomaa myös, että yllä oleva kaavio perustuu Clavicula Salomonisista löytyneisiin tietoihin.

Jos tiedät elämänpuun ja sen 10 Sephirothia, demoni Raum on sovitettu Geburahin. Käytän Geburahin vastaavuuksia jopa Golabille (Geburahin kuori):

Hallitseva planeetta: Mars

Päivä: Tiistai

Astrologinen tunti: Mars

Alttarikankaan väri: punainen

Kynttilät: punaiset, mustat tai valkoiset (käytä valkoisia kynttilöitä, jos et saa punaisia ​​tai mustia kynttilöitä)

Numero taikuudessa: 5 (esimerkiksi 5 kynttilää)

Metalli: rauta (käytä vasaraa tai teräskolikoita, koska teräs sisältää rautaa)

Yrtti/kasvi: tupakka

Paras päivä Earls of Goetian kutsumiseen on tiistai. Voit hienosäätää taikuuttasi tekemällä sen Marsin astrologisen tunnin aikana.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.