Demon Raum fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Raum er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Raum er nævnt i flere gamle okkulte kilder: Pseudomonarchia Daemonum, Goetia, Opdagelsen af ​​hekseri og Besværgelsernes Bog.

Nedenfor finder du nyttig information om dæmon Raum, og det vil hjælpe dig med at tilkalde ham. Denne dæmons magt er: tyveri af information og spådom.

 

 


 

Demon Raum: Goetia

 

Raum er den fyrretyvende Ånd. Han er en stor jarl og optræder først i form af en krage, men efter kommandoen fra eksorcisten tager han menneskelig form på.

Hans embede er at stjæle skatte ud af kongens huse, og at bære det, hvorhen han er befalet, og at ødelægge byer og menneskers værdighed og at fortælle alle ting, fortid og hvad der er, og hvad der vil være.

Og for at skabe kærlighed mellem venner og fjender. Han var af tronordenen. Han styrer 30 Legioner af Ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Raum:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Raum er en stor jarl, han kommer som en krage, men når han bliver spurgt, tager han menneskeform på. På din anmodning vil han stjæle ud af kongens hus og bære det, hvor han er befalet at bære.

Han ødelægger byer og har stor foragt til værdighed. Han kender nutidens, tidligere og kommende ting, og forsoner venner og fjender.

Raum styrer 30 legioner af spiritus.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Raum:

Daemonolatry Goetia

 

S. Connolly er ekspert i Goetia-magi. Hun råder til at opfordre Raum til at nedkæmpe en fjende. Ifølge Stephanie er Raum også behjælpelig i juridiske kampe mod store virksomheder, og han kan støtte os, når odds er imod os.

 

 


 

Demon Raum:

bedste tid til hekseri

 

Dette er Livets Træ.
Dette er Livets Træ. Jarlerne fra Goetia kommer fra Geburah-området.

 

Raum er en jarl, og jarlerne fra Goetia kommer fra Qlipha fra Golab. Dette sted er styret af ærkedæmonen Asmodeus. Bemærk også, at det skema, du ser ovenfor, er baseret på oplysninger fundet i Clavicula Salomonis.

Hvis du kender Livets Træ med dets 10 Sephiroth, så er Raum matchet med Geburah. Jeg bruger Geburahs korrespondancer selv for Golab (Geburahs skal):

Herskende planet: Mars

Dag: tirsdag

Astrologisk time: Mars

Alterdug farve: rød

Stearinlys: røde, sorte eller hvide (brug hvide lys, hvis du ikke kan få røde eller sorte lys)

Tal i magi: 5 (f.eks. 5 stearinlys)

Metal: jern (brug en hammer eller stålmønter, fordi stål indeholder jern)

Urt/plante: tobak

Den bedste dag at tilkalde jarlerne fra Goetia er tirsdag. Du kan finjustere din magi ved at udføre ritualet i den astrologiske time på Mars.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.