Demon Orobas Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Orobas on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Orobas on kuvattu useissa vanhoissa okkulttisissa lähteissä ja alta löydät sekoituksen hyödyllistä tietoa tästä hengestä.

 

 


 

Demon Orobas:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Demoni Orobas on suuri prinssi ja hän esiintyy hevosen muodossa. Pyynnöstäsi Orobas ottaa ihmisen muodon. Tämä henki puhuu jumalallisista asioista ja antaa oikeita vastauksia nykyhetkeä, menneisyyttä ja tulevaisuutta koskeviin asioihin.

Orobas on uskollinen eikä petä ketään, eikä kiusaa ketään. Hän antaa arvokkuuksia ja valtakuntia sekä ystävien ja vihollisten suosion. Tämä henki hallitsee yli 20 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Orobas:

Goetia & Daemonolatry Goetia

 

Orobas voi löytää kaiken, mitä haluat tietää menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämä demoni antaa arvokkuuksia, valtakuntia ja ystävien ja vihollisten suosiota. Orobas on hyväluonteinen henki.

S. Connollyn mukaan Orobas voidaan pyytää tekemään: rajoittamaan ihmisiä ja heidän toimiaan ja muuttamaan ihmisten mielipiteitä.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Demon Orobas:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Sephira Chesedin kuorta kutsutaan Gamchicothiksi. Goetian ruhtinaat ja prelaatit, mukaan lukien Orobas, tulevat Gamchicothista. Tätä kuorta hallitsee planeetta Jupiter.

 

Sephira Chesedin kuorta kutsutaan Gamchicothiksi. Goetian prinssit ja prelaatit, mukaan lukien Orobas, tulevat Gamchicothista. Tätä kuorta hallitsee planeetta Jupiter.

Goetian ruhtinaat ja prelaatit kutsutaan koolle torstaisin, koska planeetta Jupiter hallitsee torstaita. Olisi myös hienoa, jos voisit kutsua Goetian ruhtinaat ja prelaatit Jupiterin astrologisen tunnin aikana.

Käytän Chesedin vastaavuuksia jopa Gamchicothille:

Hallitseva planeetta: Jupiter

Päivä: Torstai

Astrologinen tunti: Jupiter

Paperin demonimerkin väri: sininen

Metalli: tina

Jalokivet: safiiri ja ametisti

Numero: 4 (esimerkiksi 4 kynttilää)

Kasvi: oliivi (käytä oliiviöljyä)

Tuoksu: setri (itse käytän kanelia)

Paras päivä taikuudelle yhdessä Orobas kanssa on torstai. Valitse Jupiterin astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.