Demon Naberius Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Naberius on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Naberius on kuvattu Goetia ja Pseudomonarchia Daemonum. Naberius mainitaan myös The Discoverie of Witchcraft ja monissa muissa vanhoissa okkultistisissa kirjoissa.

Alta löydät yhdistelmän tietoa Naberius ja toivottavasti pystyt kutsumaan tämän demonin. Joten aloitetaan puhuminen Naberius.

 

 


 

Demon Naberius: Goetia

 

Naberius on 24. henki ja hän on markiisi. Hän esiintyy suuren mustan linnun muodossa, joka lepattaa rituaalirenkaassa. Hän puhuu käheällä äänellä.

Hän tekee ihmisistä erittäin tietäviä ja päteviä kaikissa taiteissa ja tieteissä, mutta erityisesti retoriikassa. Naberius palauttaa menetetyt arvot ja kunniat.

Naberius johtaa 19 demonista legioonaa.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Naberius:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Naberius tunnetaan myös toisella nimellä: Cerberus. Tämä henki luokitellaan markiisiksi ja hän ilmestyy variksen muodossa. Hän puhuu käheällä äänellä.

Naberius tekee ihmisistä erittäin tietäviä ja ovelia kaikissa taiteissa ja erityisesti retoriikassa. Demoni Naberius hankkii valtakuntien ja arvokkuuksien menettämisen.

Naberius johtaa 19 demonista legioonaa.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Naberius:

Daemonolatry Goetia

 

Tee taikuutta Naberius kanssa, kun tarvitset rohkeutta tehdä sitä, mikä sinulle sopii, ja myös silloin, kun sinun on jätettävä huomiotta muiden mielipiteet sinusta.

Naberius voi antaa sinulle suurta rohkeutta ja luottamusta.

Lähde: Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Demon Naberius:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Goetian markiisi demonit tulevat Yesodin kuoresta. Yesodin kuori on Gamaliel ja sitä hallitsee Kuu-planeetta.

 

Naberius on luokiteltu markiisiksi. Näin sanoo sekä Pseudomonarchia Daemonum että Goetia. Taikuudessani Goetian markiisilaisten kanssa käytän Yesodin vastaavuuksia:

Hallitseva planeetta: Kuu

Päivä: Maanantai

Astrologinen tunti: Kuu

Paperin demonimerkin väri: violetti

Kynttilän väri: hopea tai violetti

Metalli: hopea

Numero: 9

Jalokivi: kirkasta quarts

Paras rituaaleille demoni Naberius kanssa on maanantai. Valitse kuun astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.