Dæmon Oriax fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Oriax er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Oriax går også under navnet Orias, og han er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Oriax er også nævnt i The Discoverie of Witchcraft og nogle andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Oriax og forhåbentlig vil du være i stand til at tilkalde Oriax. Så lad os begynde at tale om Oriax.

 

 


 

Demon Oriax: Goetia

 

Oriax er også kendt som Orias, og han er rangeret som en markis. Oriax dukker op i form af en løve, der rider på en hest. Oriax giver viden om stjernerne og om planeternes palæer.

Denne ånd forvandler mennesker og giver dem værdighed og gunst fra venner og fjender. Oriax befaler 30 legioner af ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Oriax:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Orias er en markis, og han dukker op som en løve, der rider på en hest. Han giver viden om stjernerne og om planeternes palæer.

Dæmonen Oriax forvandler mennesker og giver dem værdighed og anerkendelse. Han hjælper også med at vinde tjenester fra venner og fjender. Endelig hersker Orias over 30 legioner af ånder.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Oriax:

Daemonolatry Goetia

 

Orias kan hjælpe dig med at blive rask og rask.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Oriax:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Oriax er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Oriax er mandag. Vælg den astrologiske time af Månen, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.