Dæmon Naberius fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Naberius er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Naberius er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Naberius er også nævnt i The Discoverie of Witchcraft og i mange andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Naberius og forhåbentlig vil du være i stand til at tilkalde denne dæmon. Så lad os begynde at tale om Naberius.

 

 


 

Demon Naberius: Goetia

 

Naberius er den 24. ånd, og han er en markis. Han dukker op i form af en sort trane, der flagrer rundt i den rituelle cirkel. Han taler med en hæs stemme.

Han gør folk meget vidende og kompetente inden for alle kunstarter og videnskaber, men især inden for retorik. Naberius genopretter tabte værdigheder og æresbevisninger.

19 legioner af ånder adlyder Naberius.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Naberius:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Naberius har et andet navn: Cerberus. Denne ånd er rangeret som en markis, og han dukker op i form af en krage. Han taler med en hæs stemme.

Naberius gør folk meget vidende og snedige i alle kunstarter, og især i retorik. Han skaffer tabet af prælacies og værdigheder. 19 legioner af ånder adlyder Naberius.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Naberius:

Daemonolatry Goetia

 

Gør magi med Naberius, når du har brug for modet til at gøre, hvad der er rigtigt for dig at gøre, og også når du skal ignorere andres meninger om dig.

Naberius kan give dig stort mod og selvtillid.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Naberius:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Naberius er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Naberius er mandag. Vælg den astrologiske time af Månen, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.