Demon Ipos Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Ipos on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Ipos on kuvattu Goetiassa, mutta myös useissa muissa vanhoissa grimoireissa. Alta löydät useita kuvauksia Iposista eri lähteistä.

 

 


 

Demon Ipos:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Demon Ipos on loistava Earl ja myös prinssi. Ipos näkyy enkelin muodossa, jolla on leijonan pää. Hän kävelee hanhenjaloilla ja hänellä on jänispyrstö. Ipos tietää tulevat asiat ja myös menneisyyden.

Tämä demoni tekee ihmisistä nokkelaa ja rohkeaa. Demoni Iposilla on lainkäyttövaltaan kuuluvana 36 legioonaa pienempiä demoneita.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Ipos: muita lähteitä

 

Ipos tietää kaiken menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Hän tekee sinusta nokkelaa, rohkeaa ja päättäväisempää. Ipos voi auttaa sinua lopettamaan hämmennyksen ja saamaan tunteet hallintaan.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Demon Ipos:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Sephira Chesedin kuorta kutsutaan Gamchicothiksi. Goetian ruhtinaat ja prelaatit, mukaan lukien Ipos, tulevat Gamchicothista. Tätä kuorta hallitsee planeetta Jupiter.

 

Sephira Chesedin kuorta kutsutaan Gamchicothiksi. Goetian prinssit ja prelaatit, mukaan lukien Ipos, tulevat Gamchicothista. Tätä kuorta hallitsee planeetta Jupiter.

Goetian ruhtinaat ja prelaatit kutsutaan koolle torstaisin, koska planeetta Jupiter hallitsee torstaita. Olisi myös hienoa, jos voisit kutsua Goetian ruhtinaat ja prelaatit Jupiterin astrologisen tunnin aikana.

Käytän Chesedin vastaavuuksia jopa Gamchicothille:

Hallitseva planeetta: Jupiter

Päivä: Torstai

Astrologinen tunti: Jupiter

Paperin demonimerkin väri: sininen

Metalli: tina

Jalokivet: safiiri ja ametisti

Numero: 4 (esimerkiksi 4 kynttilää)

Kasvi: oliivi (käytä oliiviöljyä)

Tuoksu: setri (itse käytän kanelia)

Paras päivä taikuudelle yhdessä Iposin kanssa on torstai. Valitse Jupiterin astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.