Prinserne og prælaterne af Goetia, og hvordan de kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Skallen af ​​Sephira Chesed hedder Gamchicoth. Prinserne og prælaterne af Goetia kommer fra Gamchicoth. Denne skal er styret af planeten Jupiter.

 

Prinserne og prælaterne af Goetia er en gruppe dæmoner. Billedet ovenfor illustrerer Livets Sephirotic Tree. Skallen af ​​Sephira Chesed hedder Gamchicoth.

Prinserne og prælaterne af Goetia kommer fra Gamchicoth. Denne Qlipha (skallen) er styret af planeten Jupiter.

 

 

Dette er Qliphoths træ.
Dette er Qliphoths træ. Qlipha Gamchicoth er styret af ærkedæmonen Astaroth (dette træ er baseret på informationen fundet i Salomons nøgle).

 

Men ifølge Goetia er Astaroth hertugen af ​​Qlipha Harab Serapel. Denne Qlipha er styret af planeten Venus, og de fleste af de Goetiske ånder kommer fra dette sted på Qliphotic-træet.

Vi vil holde os til klassificeringen af ​​spiritus ifølge Goetia. Så lad os nu tage et kig på Goetias prinser og prælater. De bliver tilkaldt om torsdagen, fordi planeten Jupiter regerer torsdagene.

Når jeg tilkalder prinserne og prælaterne af Goetia, bruger jeg korrespondancer fra Chesed for Gamchicoth:

Herskende planet: Jupiter

Dag: Torsdag

Astrologisk time: Jupiter

Papir sigil farve: blå

Metal: tin

Ædelstene: safir og ametyst

Antal: 4 (for eksempel 4 stearinlys)

Plante: oliven (brug olivenolie)

Duft: cedertræ (jeg bruger kanel)

Den bedste dag for magi sammen med prinserne og prælaterne af Goetia er torsdag. Vælg den astrologiske time for Jupiter, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Seere

 

Demon Seere er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Seere bringer tingene pludseligt og hurtigt til dig. Han kan fortælle dig sandheden om enhver form for tyveri og skjulte skatte og mange andre sådanne ting. Han er villig til at gøre alt, hvad du beder ham om.

Kilde: Goetia

 

 


 

Orobas

 

Demon Orobas er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Orobas kan opdage alt, hvad du ønsker at vide om fortiden, nutiden og fremtiden. Han giver værdighed, prælacies og gunst fra venner og fjender. Han er en godmodig ånd.

Ifølge S. Connolly kan du indkalde Orobas til bindinger og for at ændre folks mening.

Kilde: Goetia & Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Stolas

 

Demon Stolas er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Stolas kan lære dig magi, astronomi, alle naturvidenskaber og også egenskaberne ved ædelstene og urter til brug i besværgelser.

Kilde: Goetia & Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Gaap

 

Dæmonen Gaap er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Gaap er også kendt som Tap, og han er rangeret både som præsident og som prins. Han optræder i skikkelse af en læge, når han tager menneskelig form.

Han er den bedste læge af kvinder, og han får dem til at brænde af kærlighed til mænd. Gaap gør en person vidunderligt vidende inden for filosofi og alle andre liberale videnskaber.

Gaap forårsager kærlighed, had, ufølsomhed og usynlighed. Han hjælper med indvielsen af ​​de ting, der hører til Amaymons herredømme.

Han udfrier Familiars ud af andre tryllekunstners besiddelse og svarer også i sandhed om tidligere, nuværende og kommende ting.

Gaap kan meget hurtigt overføre folk fra land til land. Han styrer også 66 legioner af ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Ipos

 

Dæmonen Ipos er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Ipos ved alt om fortid, nutid og fremtid. Han vil gøre dig modig og mere beslutsom. Ipos kan hjælpe dig med at afslutte forvirringen og bringe følelser under kontrol.

Kilde: Goetia & Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Sitri

 

Dæmonen Sitri er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Sitri kan opildne mænd med kvindekærlighed og kvinder med mænds kærlighed. Denne ånd får en mand og en kvinde til at begære hinanden med stor passion.

Ifølge S. Connolly kan Sitri gøre alt det ovenfor nævnte for dig, og han kan også blive tilkaldt, når du ønsker at tilføre et kreativt projekt passion.

Kilde: Goetia & Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Vassago

 

Dæmonen Vassago er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Vassago er af god natur, og han kan fortælle dig om ting fra fortiden, og også forudsige din fremtid. Han kan også opdage hemmeligheder, ting, der er gemt og tabt.

Hvis du har mistanke om, at din fjende har forbandet dig, så vil du måske tilkalde Vassago, for han vil fortælle dig sandheden. Denne ånd kan også give dig råd, når du har med vanskelige mennesker at gøre.

Kilde: Goetia & Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.