Goetian prinssit ja prelaatit ja kuinka he voivat auttaa sinua


 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Sephira Chesedin kuorta kutsutaan Gamchicothiksi. Goetian prinssit ja prelaatit tulevat Gamchicothista. Tätä kuorta hallitsee Jupiter-planeetta.

 

Goetian prinssit ja prelaatit ovat demonien ryhmä. Yllä oleva kuva havainnollistaa sephiroottista elämänpuuta. Sephira Chesedin kuorta kutsutaan Gamchicothiksi.

Goetian prinssit ja prelaatit tulevat Gamchicothista. Tätä Qliphaa (kuorta) hallitsee Jupiter-planeetta.

 

 

Tämä on Qliphotic Tree.
Tämä on Qliphotic Tree. Qlipha Gamchicothia hallitsee arkkidemoni Astaroth (tämä puu perustuu Salomonin avaimesta löytyviin tietoihin).

 

Mutta Goetian mukaan Astaroth on Qlipha Harab Serapelin herttua. Tätä Qliphaa hallitsee Venus-planeetta, ja suurin osa goeettisista hengistä tulee tästä Qliphotic Treen paikasta.

Pidetään kiinni väkevien alkoholijuomien luokittelusta Goetian mukaan.

Katsotaanpa nyt Goetian ruhtinaita ja prelaatteja. Heidät kutsutaan koolle torstaisin, koska planeetta Jupiter hallitsee torstaita. Olisi myös hienoa, jos voisit kutsua Goetian ruhtinaat ja prelaatit Jupiterin astrologisen tunnin aikana.

Käytän Chesedin vastaavuuksia jopa Gamchicothille:

Hallitseva planeetta: Jupiter

Päivä: Torstai

Astrologinen tunti: Jupiter

Paperin demonimerkin väri: sininen

Metalli: tina

Jalokivet: safiiri ja ametisti

Numero: 4 (esimerkiksi 4 kynttilää)

Kasvi: oliivi (käytä oliiviöljyä)

Tuoksu: setri (itse käytän kanelia)

Joten kuten näet, Goetian ruhtinaat ja prelaatit voidaan kutsua torstaisin. Valitse Jupiterin astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Seere

 

Demon Seere on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Seere tuo asiat yllättäen ja nopeasti sinulle. Tämä henki voi kertoa sinulle totuuden kaikista varkauksista ja kätketyistä aarreista ja monista muista sellaisista asioista. Demon Seere on valmis tekemään kaiken, mitä pyydät häntä tekemään.

Lähde: Goetia

 

 


 

Orobas

 

Demon Orobas on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Orobas löytää kaiken, mitä haluat tietää menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Tämä demoni antaa arvokkuuksia, hyviä asioita ja ystävien ja vihollisten suosiota. Orobas on hyväntuulinen henki.

S. Connolly mukaan Orobas voi kutsua sidoksiin ja ihmisten mielipiteen muuttamiseksi.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Stolas

 

Demon Stolas on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Stolas voivat opettaa sinulle taikuutta, tähtitiedettä, kaikkia luonnontieteitä ja myös loitsuissa käytettävien jalokivien ja yrttien ominaisuuksia.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Gaap

 

Demon Gaap on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Gaap tunnetaan myös nimellä Tap ja hänet arvostetaan sekä presidentiksi että prinssiksi. Hän esiintyy lääkärin muodossa, kun hän ottaa ihmisen muodon.

Gaap on paras naisten lääkäri ja hän saa heidät palamaan rakkaudesta miehiä kohtaan. Gaap tekee ihmisestä ihmeellisen tietävän filosofiassa ja kaikissa muissa vapaissa tieteissä.

Gaap aiheuttaa rakkautta, vihaa, tunteettomuutta ja näkymättömyyttä. Hän auttaa pyhittämään ne asiat, jotka kuuluvat Amaymonin herruuteen.

Demoni Gaap vapauttaa tuttuja muiden taikurien hallusta ja voi myös vastata kysymyksiisi menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden tapahtumista.

Gaap voi siirtää ihmisiä maasta toiseen erittäin nopeasti. Hän hallitsee myös 66 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Ipos

 

Demon Ipos on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Ipos tietää kaiken menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Hän tekee sinusta rohkeamman ja päättäväisemmän. Ipos voi auttaa sinua lopettamaan hämmennyksen ja saamaan tunteet hallintaan.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Sitri

 

Demon Sitri on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Sitri voi sytyttää miehet naisten rakkaudella ja naiset miesten rakkaudella. Tämä henki saa miehen ja naisen haluamaan toisiaan suurella intohimolla.

S. Connolly mukaan Sitri voi tehdä kaikki edellä mainitut puolestasi. Tätä demonia voidaan kutsua myös, kun haluat täyttää luovaan projektiin intohimoa.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Vassago

 

Demon Vassago on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Vassago on luonteeltaan hyvä ja osaa kertoa sinulle menneisyydestä ja myös ennustaa tulevaisuuttasi. Hän voi myös löytää salaisuuksia, piilotettuja ja kadonneita asioita.

Jos epäilet, että vihollisesi on kironnut sinut, saatat haluta kutsua Vassagoa, koska hän kertoo sinulle totuuden. Demoni Vassago voi myös neuvoa sinua vaikeiden ihmisten kanssa tekemisissä.

Lähde: Goetia & Daemonolatry Goetia kirjoittanut S. Connolly

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.