Demon Gremory fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Gremory er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Gremory er beskrevet i Goetia, i Pseudomonarchia Daemonum og nævnt i The Discoverie of Witchcraft og flere andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Gremory, og forhåbentlig vil denne information hjælpe dig med at tilkalde Gremory.

 

 


 

Demon Gremory: Goetia

 

Gremory er den 56. ånd, og han er rangeret som en hertug. Denne ånd optræder i form af en smuk kvinde, der sidder på en kamel. Gremory kan fortælle dig om problemerne i fortiden, nutiden og fremtiden.

Gremory viser også placeringen af ​​skjulte skatte. Han hjælper også tryllekunstneren med at vinde kvinders kærlighed. Gremory befaler 26 legioner af ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Gremory:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Gremory kaldes også for Gomory, og han er en hertug. Han dukker op i skikkelse af en smuk dame, der sidder på en kamel. Gremory kan fortælle dig sandheden om problemerne i fortiden, nutiden og fremtiden.

Han finder også skjulte skatte og skaffer kvinders kærlighed. Gremory styrer 26 legioner af mindre ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Gremory:

Daemonolatry Goetia

 

Ifølge S. Connolly kan Gremory lære os magi. Han hjalp også Stephanie med at finde en tabt genstand. Den pågældende genstand dukkede op ud af ingenting på et sted, hun havde finkæmmet præcist flere gange.

 

 


 

Demon Gremory:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Hertugerne af Goetia kommer fra området Netzach (Qlipha Harab-Serapel). Dette sted er styret af planeten Venus.

 

Gremory er rangeret som en hertug, og hertugerne af Goetia kommer fra Netzach. Men hvis du kender Qliphoths træ, så kan man sige, at Gremory kommer fra Netzachs skal.

Skallen på Netzach hedder Harab-Serapel, og Netzachs korrespondancer kan bruges til magi med Gremory:

Herskende planet: Venus

Dag: Fredag

Astrologisk time: Venus

Papir sigil farve: grøn eller kobber

Metal sigil: kobber

Tal i magi: 7

Urt: kanel (mit eget valg)

Duft: sandeltræ

Den bedste dag for magi med Gremory er en fredag. Vælg den astrologiske time for Venus, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.