Dæmonen Glasya-Labolas fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmonen Glasya-Labolas er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Glasya – Labolas er beskrevet i flere gamle okkulte kilder: Goetia, Pseudomonarchia Daemonum, Oberons bog og andre gamle bøger.

Nedenfor finder du en nyttig blanding af information om Glasya – Labolas, og forhåbentlig vil det hjælpe dig med at tilkalde denne dæmon.

 

 


 

Glasya – Labolas:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Glasya – Labolas går også under navnet Caacrinolaas eller Caassimolar. Han er rangeret som præsident. Han underviser i mange ting, og han er “kaptajn for mandsdræbere”.

Han giver forståelse for nutidens og fremtidens problemer. Glasya – Labolas hjælper dig med at få venners og fjenders kærlighed. Han hjælper også en mand til at blive usynlig. Denne ånd hersker over 36 legioner af mindre ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Glasya – Labolas: Goetia

 

Den 25. ånd er Glasya – Labolas. Han er både præsident og jarl. Glasya – Labolas underviser meget hurtigt i alle kunster og videnskaber, og han er “forfatteren til blodsudgydelser og manddrab”.

Denne ånd hjælper dig med at forstå problemerne fra fortiden og fremtiden. Han kan forårsage kærlighed til venner og fjender. Han kan også få en mand til at blive usynlig.

Glasya – Labolas hersker over 36 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Glasya – Labolas:

Daemonolatry Goetia

 

Denne dæmon kan tilkaldes, hvis du har brug for mere privatliv med hensyn til dine projekter: for at holde dine projekter skjulte eller hemmelige.

Glasya – Labolas informerer udøveren om, hvad der rent faktisk foregår i omgivelserne. Glasya – Labolas kan gøre venner og fjender uvidende om dine planer og handlinger. Han kan hjælpe dig med bindende besværgelser og forbandelser.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Glasya-Labolas:

den bedste tid til magi

Planeten Merkur

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Præsidenterne for Goetia kommer fra Qlipha Samael (ydre lag af Hod). Dette sted er styret af planeten Merkur.

 

Glasya-Labolas er præsident. Præsidenterne for Goetia kommer fra Qlipha Samael. Denne Qlipha er skallen af ​​Sephira Hod. Sidstnævnte styres af planeten Merkur, og derfor indkalder jeg præsidenterne om onsdagen.

I min magi med Goetias præsidenter bruger jeg Hods korrespondancer selv for Qlipha Samael:

Herskende planet: Merkur

Dag: Onsdag

Astrologisk time: Merkur

Papir sigil farve: orange

Plante: Orkidé

Tilkald Glasya-Labolas på en onsdag og finjuster din magi ved at udføre ritualet under Merkurs astrologiske time.

 

 


 

Demon Glasya-Labolas:

den bedste tid til magi

Planeten Mars

 

Dette er Livets Træ.
Dette er Livets Træ. Jarlerne fra Goetia kommer fra Geburah-området.

 

Glasya-Labolas er en jarl, og jarlerne fra Goetia kommer fra Qlipha fra Golab. Dette sted er styret af ærkedæmonen Asmodeus. Bemærk også, at det skema, du ser ovenfor, er baseret på oplysninger fundet i Clavicula Salomonis.

Hvis du kender Livets Træ med dets 10 Sephiroth, så er Glasya-Labolas matchet med Geburah. Jeg bruger Geburahs korrespondancer selv for Golab (Geburahs skal):

Herskende planet: Mars

Dag: tirsdag

Astrologisk time: Mars

Alterdug farve: rød

Stearinlys: røde, sorte eller hvide (brug hvide lys, hvis du ikke kan få røde eller sorte lys)

Tal i magi: 5 (f.eks. 5 stearinlys)

Metal: jern (brug en hammer eller stålmønter, fordi stål indeholder jern)

Urt/plante: tobak

Den bedste dag at tilkalde jarlerne fra Goetia er tirsdag. Du kan finjustere din magi ved at udføre ritualet i den astrologiske time på Mars.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.