Demon Forneus Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Forneus on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Forneus on kuvattu Goetiassa ja Pseudomonarchia Daemonum. Forneus mainitaan myös The Discoverie of Witchcraft ja joissakin muissa vanhoissa okkultistisissa kirjoissa.

Alta löydät yhdistelmän tietoa Forneus ja toivottavasti pystyt kutsumaan tämän demonin. Joten aloitetaan puhuminen Forneus.

 

 


 

Demon Forneus: Goetia

 

Forneus on 30. henki ja hänet luokitellaan markiisiksi. Hän opettaa ja tekee miehestä ihanan tietävän retoriikassa. Forneus auttaa ihmisiä saamaan hyvän nimen ja hän auttaa myös kielien oppimisessa.

Forneus auttaa tulemaan suosituksi ystävien ja jopa vihollisten keskuudessa. Tämä henki hallitsee yli 29 legioonaa pienempiä henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Demon Forneus:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Forneus on markiisi ja tekee ihmisistä erittäin osaavia retoriikassa. Tämä demoni auttaa ihmisiä saamaan hyvän maineen ja auttaa oppimaan vieraita kieliä.

Forneus tekee ihmisestä suositun ystävien ja jopa vihollisten keskuudessa. Tämä henki käskee 29 legioonaa pienempiä henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Forneus:

Daemonolatry Goetia

 

Kutsu Forneus vaikuttamaan muihin suosimaan sinua. Tämä henki auttaa saamaan hyötyä oikeudellisista taisteluista.

Lähde: Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Demon Forneus:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Goetian markiisi demonit tulevat Yesodin kuoresta. Yesodin kuori on Gamaliel ja sitä hallitsee Kuu-planeetta.

 

Forneus on luokiteltu markiisiksi. Näin sanoo sekä Pseudomonarchia Daemonum että Goetia. Taikuudessani Goetian markiisilaisten kanssa käytän Yesodin vastaavuuksia:

Hallitseva planeetta: Kuu

Päivä: Maanantai

Astrologinen tunti: Kuu

Paperin demonimerkin väri: violetti

Kynttilän väri: hopea tai violetti

Metalli: hopea

Numero: 9

Jalokivi: kirkasta quarts

Paras rituaaleille demoni Forneus kanssa on maanantai. Valitse kuun astrologinen tunti, jos haluat hienosäätää taikuuttasi.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.