Dæmonen Gaap fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmonen Gaap er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Demon Gaap (Gäap) er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Gaap er også nævnt i The Discoverie of Witchcraft og i nogle andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Gaap og forhåbentlig vil du være i stand til at tilkalde denne dæmon. Så lad os begynde at tale om Gaap.

 

 


 

Demon Gaap: Goetia

 

Gaap er den 33. ånd, og han er rangeret både som præsident og som prins. Han er god til at gøre mænd ufølsomme eller uvidende. Han er også god til at gøre mænd vidende inden for filosofi og alle andre liberale videnskaber.

Han kan forårsage kærlighed eller had, og han kan også lære dig at hellige de ting, der hører til kong Amaymons herredømme.

Gaap kan udfri velkendte ånder ud af andre tryllekunstners varetægt, og han giver også pålidelig information om problemer og begivenheder i fortiden, nutiden og fremtiden.

Denne ånd kan overføre mænd meget hurtigt fra et land til et andet. 66 legioner af ånder adlyder Gaap.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Gaap:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Gaap er også kendt som Tap, og han er rangeret både som præsident og som prins. Han optræder i skikkelse af en læge, når han tager menneskelig form.

Han er den bedste læge af kvinder, og han får dem til at brænde af kærlighed til mænd. Gaap gør en person vidunderligt vidende inden for filosofi og alle andre liberale videnskaber.

Gaap forårsager kærlighed, had, ufølsomhed og usynlighed. Han hjælper med indvielsen af ​​de ting, der hører til Amaymons herredømme.

Han udfrier Familiars ud af andre tryllekunstners besiddelse og svarer også i sandhed om tidligere, nuværende og kommende ting.

Gaap kan meget hurtigt overføre folk fra land til land. Han styrer også 66 legioner af ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Gaap:

Daemonolatry Goetia

 

Tilkald Gaap for at neutralisere andres magi.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Gaap:

den bedste tid til magi

Planeten Merkur

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Præsidenterne for Goetia kommer fra Qlipha Samael (ydre lag af Hod). Dette sted er styret af planeten Merkur.

 

Gaap er præsident. Præsidenterne for Goetia kommer fra Qlipha Samael. Denne Qlipha er skallen af ​​Sephira Hod. Sidstnævnte styres af planeten Merkur, og derfor indkalder jeg præsidenterne om onsdagen.

I min magi med Goetias præsidenter bruger jeg Hods korrespondancer selv for Qlipha Samael:

Herskende planet: Merkur

Dag: Onsdag

Astrologisk time: Merkur

Papir sigil farve: orange

Plante: Orkidé

Tilkald Gaap på en onsdag og finjuster din magi ved at udføre ritualet under Merkurs astrologiske time.

 

 


 

Demon Gaap:

den bedste tid til magi

Planeten Jupiter

 

Dette er livets træ.
Det ydre lag af Sephira Chesed kaldes Gamchicoth. Prinserne og prælaterne af Goetia, inklusive Gaap, kommer fra Gamchicoth. Denne skal er styret af planeten Jupiter.

 

Skallen af ​​Sephira Chesed hedder Gamchicoth. Prinserne og prælaterne af Goetia, inklusive Gaap, kommer fra Gamchicoth. Denne skal er styret af planeten Jupiter.

Goetias prinser og prælater bliver tilkaldt om torsdagen, fordi planeten Jupiter regerer om torsdagen. Det ville også være fantastisk, hvis du kan tilkalde Goetias fyrster og prælater under Jupiters astrologiske time.

Når jeg tilkalder prinserne og prælaterne af Goetia, bruger jeg korrespondancer fra Chesed for Gamchicoth:

Herskende planet: Jupiter

Dag: Torsdag

Astrologisk time: Jupiter

Papir sigil farve: blå

Metal: tin

Ædelstene: safir og ametyst

Antal: 4 (for eksempel 4 stearinlys)

Plante: oliven (brug olivenolie)

Duft: cedertræ (jeg bruger kanel)

Så som du kan se, kan Gaap tilkaldes både onsdag og torsdag. Dette er på grund af hans dobbelte rangering: præsident og prins.

 

 


 

Min blog

Her er min danske blog.