Dæmon Forneus fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Forneus er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Dæmon Forneus er beskrevet i Goetia og i Pseudomonarchia Daemonum. Forneus er også nævnt i The Discoverie of Witchcraft og nogle andre gamle okkulte bøger.

Nedenfor finder du en blanding af information om Forneus og forhåbentlig vil du være i stand til at tilkalde denne dæmon. Så lad os begynde at tale om Forneus.

 

 


 

Demon Forneus: Goetia

 

Forneus er den 30. ånd, og han er rangeret som markis. Han underviser og gør en mand vidunderligt vidende i retorik. Forneus hjælper folk med at få et godt navn, og han hjælper også med at lære sprog.

Forneus hjælper en med at blive populær blandt venner og endda blandt fjender. Denne ånd hersker over 29 legioner af mindre spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Forneus:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Forneus er en markis og gør folk meget vidende i retorikken. Han hjælper folk med at få et godt omdømme og hjælper med at lære fremmedsprog.

Forneus gør en populær blandt venner og endda blandt fjender. Denne ånd befaler 29 legioner af mindre ånder.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Forneus:

Daemonolatry Goetia

 

Tilkald Forneus for at påvirke andre til at favorisere dig. Denne dæmon hjælper med at udvinde fordele fra juridiske kampe.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Forneus:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Forneus er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Forneus er mandag. Vælg den astrologiske time for månen, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.