Demon Focalor fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Demon Focalor er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Demon Focalor er beskrevet i The Discoverie of Witchcraft, i Pseudomonarchia Daemonum, i The Book of Incantations og også i Goetia.

Nedenfor finder du en blanding af information om Focalor. Forhåbentlig vil denne information hjælpe dig med at tilkalde Focalor til beskyttelse.

 

 


 

Demon Focalor:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Focalor er en hertug, og han dukker op i form af en mand med vinger af en gryphon. Denne ånd dræber og drukner mennesker.

Han har også magt over vind og hav, og han kan forårsage ulykker, der ødelægger krigsskibe. Hvis tryllekunstneren beder Focalor om ikke at såre nogen, vil Focalor blive enig med tryllekunstneren.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Focalor: Goetia

 

Focalor er den 41. ånd, og han er rangeret som en hertug. Han dukker op som en mand med vingerne fra en gryphon. Focalor dræber og drukner mennesker.

Han har magt over vind og hav, og han er i stand til at vælte skibe på havet. Men hvis Focalor bliver bedt om ikke at såre nogen, vil han ikke såre nogen.

Focalor styrer 30 legioner af ånder.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Focalor:

Daemonolatry Goetia

 

Focalor kan tilkaldes for forbandelser og bindende magi, når du ønsker, at situationen skal rettes hurtigt og til din fordel.

Hvis du ser Focalors segl i dine drømme, betyder det, at nogen ønsker dig meget syg.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Focalor:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Hertugerne af Goetia kommer fra området Netzach (Qlipha Harab-Serapel). Dette sted er styret af planeten Venus.

 

Focalor er rangeret som en hertug, og hertugerne af Goetia kommer fra Netzach. Men hvis du kender Qliphoths træ, så kan man sige, at Focalor kommer fra Netzachs skal.

Skallen på Netzach hedder Harab-Serapel, og Netzachs korrespondancer kan bruges til magi med Focalor:

Herskende planet: Venus

Dag: Fredag

Astrologisk time: Venus

Papir sigil farve: grøn eller kobber

Metal sigil: kobber

Tal i magi: 7

Urt: kanel (mit eget valg)

Duft: sandeltræ

Den bedste dag for magi med Focalor er en fredag. Vælg den astrologiske time for Venus, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.