Dæmon Decarabia fra Goetia og hvordan han kan hjælpe dig


 

 

 

 

 

 

 


 

Dæmon Decarabia er beskrevet i Goetia, og dette er hans segl.

 

Demon Decarabia er beskrevet i Goetia, i Pseudomonarchia Daemonum og også i andre gamle okkulte kilder som The Discoverie of Witchcraft.

Nedenfor finder du adskillige beskrivelser af Decarabia og forhåbentlig vil denne information hjælpe dig med at tilkalde denne dæmon.

 

 


 

Demon Decarabia:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Decarabia kender egenskaberne af urter og ædelstene, og han får også alle slags fugle til at flyve i nærheden af ​​udøveren af ​​magi. Denne ånd hersker over 30 legioner af mindre spiritus.

Kilde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Demon Decarabia: Goetia

 

Decarabia er den 69. ånd. Han optræder i form af en femtakkede stjerne, men han kan også tage menneskelig form. Han kan hjælpe dig med at få viden om fugle og ædelstene. Decarabia hersker over 30 legioner af spiritus.

Kilde: Goetia

 

 


 

Demon Decarabia:

Daemonolatry Goetia

 

Decarabia kan hjælpe dig med at opløse situationer, der blokerer dit liv. Han kan hjælpe dig med at opdage bedrag og også med at skjule bedrag.

Kilde: Daemonolatry Goetia af S. Connolly

 

 


 

Demon Decarabia:

den bedste tid til hekseri

 

Dette er livets træ.
Dette er livets træ. Markiserne af Goetia kommer fra Yesods skal. Yesods skal er Gamaliel, og den styres af planeten Månen.

 

Decarabia er rangeret som en markis. Sådan siger både Pseudomonarchia Daemonum og Goetia. I min magi med markiserne af Goetia bruger jeg korrespondancer fra Yesod:

Herskende planet: Månen

Dag: mandag

Astrologisk time: Månen

Papir sigil farve: lilla

Stearinlys farve: sølv eller lilla

Metal: sølv

Antal: 9

Perle: klare kvarts

Den bedste dag til at holde ritualer med dæmonen Decarabia er mandag. Vælg den astrologiske time for månen, hvis du vil finjustere din magi.

 

 


 

Min blog

 

Her er min danske blog.