Demon Bifrons Goetiasta ja kuinka hän voi auttaa sinua


 

Demon Bifrons on kuvattu Goetiassa ja tämä on hänen sinettinsä.

 

Demon Bifrons on kuvattu Goetia, Pseudomonarchia Daemonum ja useissa muissa vanhoissa okkulttisissa lähteissä. Alta löydät yhdistelmän tietoa demoni Bifron ja toivottavasti se auttaa sinua kutsumaan tämän hengen.

 

 


 

Demon Bifrons: Goetia

 

Bifrons on 46. henki ja hänet on luokiteltu Earliksi. Hän esiintyy hirviön muodossa, mutta hän voi ottaa myös ihmisen muodon.

Tämä henki voi opettaa sinulle astrologiaa, geometriaa ja muita taiteita ja tieteitä. Hän tekee sinusta erittäin tuntevan valitsemissasi taiteissa ja tieteissä.

Bifrons paljastaa myös jalokivien ja erilaisten puulajien ominaisuudet. Lisäksi demoni Bifrons siirtää kuolleet ja laittaa heidät toiseen paikkaan.

Demoni Bifrons hallitsee kuutta (mutta itse asiassa ehkä 60) legioonaa henkiä.

Lähde: Goetia

 

 


 

Bifrons:

Pseudomonarchia Daemonum

 

Demoni Bifrons ilmestyy hirviön muodossa, mutta hän voi ottaa myös ihmisen muodon. Tämä henki tekee ihmisestä ihmeellisen tietämyksen astrologiassa, geometriassa ja muissa taiteissa ja tieteissä.

Bifron voivat opettaa sinulle yrttien, jalokivien ja erilaisten puulajien ominaisuuksia. Lisäksi demoni Bifrons siirtää kuolleet ja laittaa heidät toiseen paikkaan.

Lopuksi demoni Bifrons hallitsee 26 legioonaa henkiä.

Lähde: Johann Weyer, Pseudomonarchia Daemonum

 

 


 

Bifrons:

Daemonolatry Goetia

 

Bifrons on nekromantian demoni ja tämä henki voi auttaa sinua kommunikoimaan kuolleiden kanssa. Tätä henkeä voidaan vedota hautajaisissa, koska se voi auttaa kuolleita poistumaan fyysiseltä tasolta nopeammin ja helpommin.

Bifrons voidaan kutsua rituaalien aikana kunnioittamaan ja pitämään yhteyttä kuolleisiin esi-isiisi.

Lähde: Daemonolatry Goetia, S. Connolly

 

 


 

Demon Bifrons:

paras aika taikuudelle

 

Tämä on elämän puu.
Tämä on elämän puu. Demoni Bifrons on luokiteltu Earliksi. Goetian jaarlit tulevat Golabin Qliphasta. Kaavio perustuu Clavicula Salomonisista löydettyihin tietoihin.

 

Demoni Bifrons on Earl ja Earls of Goetia ovat peräisin Golabin Qliphasta. Tätä paikkaa hallitsee arkkidemoni Asmodeus. Huomaa myös, että yllä oleva kaavio perustuu Clavicula Salomonisista löytyneisiin tietoihin.

Jos tiedät elämänpuun ja sen 10 Sephirothia, demoni Bifrons on sovitettu Geburahin. Käytän Geburahin vastaavuuksia jopa Golabille (Geburahin kuori):

Hallitseva planeetta: Mars

Päivä: Tiistai

Astrologinen tunti: Mars

Alttarikankaan väri: punainen

Kynttilät: punaiset, mustat tai valkoiset (käytä valkoisia kynttilöitä, jos et saa punaisia ​​tai mustia kynttilöitä)

Numero taikuudessa: 5 (esimerkiksi 5 kynttilää)

Metalli: rauta (käytä vasaraa tai teräskolikoita, koska teräs sisältää rautaa)

Yrtti/kasvi: tupakka

Paras päivä Earls of Goetian kutsumiseen on tiistai. Voit hienosäätää taikuuttasi tekemällä sen Marsin astrologisen tunnin aikana.

 

 


 

Blogini

 

Tässä on suomalainen blogini.